Hvis du får service på eller erstatter en enhet som er registrert i Apple School Manager eller Apple Business Manager

Finn ut hvordan service av eller erstatning av enheter og datamaskiner fungerer med Apple School Manager eller Apple Business Manager.

Hvis iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV er reparert eller erstattet

Før du sender eller leverer inn en iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV til reparasjon, må du oppheve tildeling av den fra MDM-tjeneren din. Hvis du ikke gjør dette, kan den bli sendt i retur uten å bli reparert. Du kan tilordne enheten til MDM-tjeneren på nytt etter at den er reparert.

Hvis Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør erstatter en iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV som er registrert i Apple School Manager eller Apple Business Manager, vises erstatningen vanligvis i Apple School Manager eller Apple Business Manager i løpet av fire timer. Du kan tilordne erstatningsenheten til MDM-tjeneren din.

Hvis Macen er reparert

Hvis Macen din er registrert i Apple School Manager eller Apple Business Manager, forblir den registrert mens den er til reparasjon.