Programvareoppdatering-tjener: Klienter i et lukket nettverk trenger kommandolinjen for å finne og installere programvareoppdateringer

Det kan hende at klienter i lukkede nettverksmiljøer ikke ser programvareoppdateringer i Mac App Store.

Mac App Store krever en aktiv Internett-tilkobling for å vise programvareoppdateringer. Hvis en klient er i et lukket nettverksmiljø, kan du få følgende varselmelding når du prøver å se etter oppdateringer: "App Store kan ikke verifisere en sikker tilkobling til App Store." Hvis du klikker på Fortsett i denne varselmeldingen, vises et oppdateringspanel uten oppdateringer og meldingen "Kan ikke koble til App Store".

Slik oppdaterer du Mac-maskiner koblet til et lukket nettverk: