Utgavemerknader til Numbers for iCloud

Vi oppdaterer Numbers for iCloud ofte. Oppdateringene er kumulative, så når du starter Numbers på iCloud.com, får du alle de nyeste funksjonene. Nedenfor kan du se alle funksjonene som har blitt inkludert i de enkelte utgivelsene.

April 2022

• Sorter, filtrer og oppdater pivottabeller som er opprettet på macOS, iPadOS eller iOS.
  • Opprett en kildedatatabell for summeringsceller i pivottabeller.

Få komplette trinnvise instruksjoner og informasjon om alle funksjonene i Numbers for iCloud.

September 2021

• Vis, rediger og legg til diagrammer for pivottabeller som er opprettet på Mac, iPad eller iPhone.
  • Bruk radardiagrammer til å visualisere og sammenligne flere variabler, for å vise likheter og forskjeller i dataene.
  • Finn duplikatoppføringer og unike verdier i dataene med forbedrede filtre, og bruk nydesignede hurtigfiltre til enkelt å vise eller skjule rader som samsvarer med en bestemt verdi.
  • Fleksibelt samarbeid gjør det mulig for deltakerne å legge til andre i et delt regneark (krever iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey).

Juni 2021

• Opprett koblinger til nettsider, e-postadresser og telefonnumre fra objekter som figurer, linjer, bilder, tegninger eller tekstruter.

September 2020

• Gjør regnearkene dine bedre med en rekke nye figurer som kan redigeres.

Juli 2020

• Med nye funksjoner som XLOOKUP, XMATCH og REGEX kan du finne treff på mønstre, manipulere tekst og lage fleksible formler.
  • Du kan enkelt legge til bildetekster og titler for bilder, videoer, figurer og andre objekter.
  • Formater tekst som hevet eller senket skrift, endre til små/store bokstaver, endre tekstens bakgrunnsfarge med mer.

Mars 2020

• Legg til et Numbers-regneark i en delt iCloud Drive-mappe for å begynne å samarbeide automatisk.
  • Bruk nye tastatursnarveier til å velge rader og kolonner på en rask måte.
  • Angi bakgrunnsfarger i regneark.
  • Åpne regneark med flere rader og kolonner enn noensinne.
  • Få enkelt tilgang til maler i en malvelger med nytt design.
  • Legg til en innfelt forbokstav i tekst i en figur.
  • Bruk de nye layoutalternativene for å legge til kantlinjer, avsnittsbakgrunner og kolonner.
  • Gjør regnearkene dine bedre med en rekke nye figurer som kan redigeres.
  • Bruk kommandoene Foren, Skjæringspunkt, Ta bort og Utelat til å lage nye figurer.