Om sikkerhetsinnholdet i OS X Server 3.1.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i OS X Server 3.1.2.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

OS X Server 3.1.2

• Ruby

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.3 eller nyere

Virkning: Kjøring av et Ruby-skript som bruker ikke-godkjente inndata til å opprette et Float-objekt, kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Det var et heap-basert bufferoverflytsproblem i Ruby ved konvertering av en streng til en flytetallverdi. En angriper kan sende en spesielt utformet forespørsel til Profile Manager eller til et Ruby-skript, noe som kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode utføres. Dette problemet ble løst gjennom ekstra validering av flytetallverdier.

CVE-ID

CVE-2013-4164

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.