Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 11.2.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 11.2.1.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering eller fra Apple Support-nettstedet.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Hvis du ønsker mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet, kan du se Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil vite mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

iTunes 11.2.1

• iTunes

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.6. eller nyere

Virkning: En lokal bruker kan kompromittere andre lokale brukerkontoer

Beskrivelse: Ved hver oppstart ble rettighetene for katalogene /Brukere og /Brukere/Delt satt til globalt skrivbare, slik at det var mulig å endre disse katalogene. Problemet ble løst ved forbedret håndtering av rettigheter. Du finner informasjon om det generelle innholdet i iTunes 11.2.1 i artikkelen http://support.apple.com/kb/TS5434?viewlocale=no_NO.

CVE-ID

CVE-2014-1347

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.