SP701-specs_display_21-5inch_imac

iMac (21,5 tommer, midten av 2014) - Tekniske spesifikasjoner

Skjerm

• 21,5-tommers (diagonalt) LED-bakbelyst skjerm med IPS-teknologi, 1920 x 1080-oppløsning med støtte for millioner av farger

Prosessor

• 1,4 GHz

• tokjerners Intel Core i5-prosessor (Turbo Boost opptil 2,7 GHz) med 3 MB delt nivå 3-buffer

Minne

• 8 GB integrert 1600 MHz LPDDR3-minne

Lagring1

• 500 GB harddisk (5400 o/min)

• Kan konfigureres med 1 TB harddisk, 1 TB Fusion Drive eller 256 GB PCIe-basert flashlagring.

Grafikk

• Intel HD Graphics 5000

Videostøtte og kamera

• FaceTime HD-kamera

• Støtte for full standard oppløsning på den innebygde skjermen og på en ekstern skjerm på opptil 30 tommer (2560 x 1600 bildepunkter) samtidig

• Støtte for utvidet skrivebord- og like skjermer-modus

• Støtte for målskjermmodus via Thunderbolt-porten ved hjelp av en Thunderbolt-til-Thunderbolt-kabel (selges separat)

Lyd

• Stereohøyttalere

• To mikrofoner

• Hodetelefonutgang

• Hodetelefonutgang / optisk digital lydutgang (minijacktilkobling)

• Støtte for Apples iPhone-hodetelefoner med mikrofon

Tilkobling og utvidelse

sp667_imac-27inch_late2012_ports-no
  • Hodetelefoner

• SDXC-kortplass

• Fire USB 3-porter (kompatible med USB 2)

• To Thunderbolt-porter

• Mini DisplayPort-utgang

• Støtte for DVI, VGA og dual-link-DVI (adaptere selges separat)

• 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45-tilkobling)

• Feste for Kensington-lås

Inndata

Apple Wireless Keyboard

Tastatur i full størrelse med 78 (USA) eller 79 (ISO) taster, inkludert 12 funksjonstaster og 4 piltaster (omvendt «T»-form)

Magic Mouse

Jevn, sømløs Multi-Touch-styreflate med støtte for enkle bevegelser (rulle og sveipe). Klikk og dobbeltklikk hvor som helst. Konstruert for både venstre- og høyrehendte brukere.

Magic Trackpad

Multi-Touch-styreflaten av glass gir deg presis kontroll over markøren og støtter akselerasjonssensitiv rulling og bevegelser som å knipe, sveipe, sveipe med tre fingre, sveipe med fire fingre, trykke, dobbelttrykke, rotere, zoome på skjerm, rulle, klikke og dra, klikke, dra og låse, sekundærklikke A og B.

Trådløst

• Wi-Fi

• 802.11ac Wi-Fi (trådløst nettverk),2 IEEE 802.11a/b/g/n-kompatibel

• Bluetooth

• Bluetooth 4.0 trådløsteknologi

Størrelse og vekt

• Høyde: 45,0 cm

• Bredde: 52,8 cm

• Fotdybde: 17,5 cm

• Vekt: 5,68 kg3

Strøm- og driftskrav

• Nettspenning: 100 til 240 V vekselstrøm

• Frekvens: 50 til 60 Hz, enkeltfaset

• Temperatur under bruk: 10 til 35 °C

• Relativ fuktighet: 5 % til 95 % ikke-kondenserende

• Høyde under bruk: testet opp til 3000 m

Begrenset garanti og service

I Norge har forbrukere rett til gratis reparasjon, erstatning, prisreduksjon eller refusjon fra selgeren eller en tidligere selger i distribusjonskjeden, av varer som ikke samsvarer med salgsavtalen innen to år fra levering, eller opptil fem år fra levering for varer som er beregnet å vare betydelig lenger enn to år, i henhold til forbrukerkjøpsloven av 2002. Klikk her for flere detaljer.

En iMac leveres også med 90 dagers gratis teknisk support via telefon og ett års begrenset garanti fra Apple. Klikk her for å lese mer om hvilken service Apple tilbyr for iMac

Kjøp AppleCare Protection Plan for å få opptil tre år med teknisk support via telefon fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple. Du finner mer informasjon her.

I esken

• iMac

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

• Strømkabel

Operativsystem

• OS X Mavericks

• Enkelt å bruke, utrolig kraftig og fullpakket med funksjoner du vil elske – OS X Mavericks er verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner. Mer

OS X Mavericks inkluderer

• AirDrop

• AirPlay

• Dictation

• Gatekeeper

• Varslingssenter

• Facebook-integrering

• Twitter-integrering

• Støtte for flere skjermer

• Faner og etiketter i Finder

• iCloud

• iCloud-nøkkelring

• Dashboard

• Mission Control

• Spotlight-søk

• Safari-strømsparing

• App Nap

• Power Nap

• Komprimert minne

• Innebygd deling

Innebygde apper4

• iPhoto

• iMovie

• GarageBand

• Pages

• Keynote

• Numbers

• Kart

• iBooks

• Safari

• Mail

• FaceTime

• Meldinger

• Kalender

• Kontakter

• Påminnelser

• Time Machine

• Photo Booth

• iTunes

• Game Center

• Forhåndsvisning

• Notater

• Mac App Store

Spesial-konfigurasjoner

Konfigurer iMacen din med disse alternativene, kun på Apple Online Store.

På utkikk etter en iMac som kan monteres på veggen eller på en bevegelig arm? Velg en iMac med innebygd VESA-monteringsadapter.

• Magic Trackpad

• 1 TB harddisk

• 1 TB Fusion Drive

• 256 GB flashlagring

iMac og miljøet

Apple analyserer hele livssyklusen til produktet i vurderingen av hvilken påvirkning det vil ha på miljøet. Mer

iMac har følgende miljøvennlige egenskaper:

• Skjermglass uten arsen

• Ingen BFR-stoffer

• Ingen PVC-stoffer5

• LED-bakbelyst skjerm uten kvikksølv

• Utførelser i aluminium og glass som er lett å gjenvinne

• Oppfyller kravene til ENERGY STAR, versjon 6.0

• EPEAT Gold-vurdering6

Apple og miljøet

Se mer om Apples engasjement for å redusere miljøpåkjenningen fra selskapets produkter og prosesser. Eller les Miljørapportene for produkter for å få detaljert miljøinformasjon om hvert enkelt Apple-produkt.

Resirkulering

Apple har et helhetlig perspektiv på resirkulering og reduksjon av avfall. Se mer om hvordan du resirkulerer Macen.

Akustisk ytelse

Fastsatt støyutsendelse i henhold til ECMA-109

Lydstyrkenivå

LWA,m (B)

Lydtrykksnivå

Operatørplassering

LpA,m (dB)

Uvirksom

2,00 (Kv=0,25)

11,0

Harddisksøk

2,00 (Kv=0,25)

11,0

Trådløst Internett

2,00 (Kv=0,25)

11,0

1. LWA,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå, avrundet til nærmeste 0,05 B.

2. LpA,m er gjennomsnittlig A-vektet lydtrykksnivå som er målt ved operatørplasseringen (avrundet til nærmeste 0,5 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (desibel).

4. KV er det statistiske tillegget for å beregne den øvre grensen for A-vektet lydstyrkenivå.

5. Verdien LWa,c (som tidligere ble kalt LWAd) kan beregnes ved å summere LWA,m og KV.

6. Trådløst Internett-testen laster inn 25 populære nettsteder.

Tilbehør og programvare

Mac-programvare

• Aperture

• Logic Pro X

• Final Cut Pro X

Adaptere

• Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapter

• Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapter

• Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter

AirPort og trådløs kommunikasjon

• AirPort Express

• AirPort Extreme

• AirPort Time Capsule

Annet tilbehør

• Magic Trackpad

• Apple USB SuperDrive

• Apple-batterilader

• AppleCare Protection Plan

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er mindre når disken er formatert.

2. Basert på et utkast til IEEE 802.11ac-spesifikasjonen.

3. Vekten varierer avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

4. Pages, Numbers og Keynote kan lastes ned gratis fra Mac App Store for kvalifiserte Mac-maskiner som er kjøpt 1. oktober 2013 eller senere. Krever OS X Mavericks. Du må ha en Apple‑ID for å laste ned apper.

5. Strømkabel uten PVC er tilgjengelig i alle områder bortsett fra India og Sør-Korea.

6. iMac oppnådde Gold-vurderingen fra EPEAT i USA og Canada.