iMac (21,5-tommers, midten av 2014): Hukommelsesspesifikasjoner

Les om hukommelsen i iMac (21,5-tommers, midten av 2014)-maskinen.

Spesifikasjoner

iMac (21,5-tommers, midten av 2014)-maskiner er konfigurert med 8 GB LPDDR3 SDRAM installert i to kanaler som er integrert i hovedkretskortet.

Utskifting av hukommelse

Hukommelsen i iMac (21,5-tommers, midten av 2014)-maskiner er ikke tilgjengelig for bruker, men er integrert i hovedkretskortet. Besøk en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør hvis maskinens SDRAM trenger service eller må byttes ut.