AirPort-basestasjoner: Aktivere Remote Play for Sony PlayStation 4

Hvis du vil aktivere Remote Play-funksjonen for Sony PlayStation 4, aktiverer du disse innstillingene på AirPort-basestasjonen.

1. Konfigurere DHCP-reservasjoner.
  2. Klikk på Gå-menyen og velg Verktøy i Finder på Mac-maskinen.
  3. Åpne AirPort-verktøy.
  4. Velg AirPort-basestasjonen du vil konfigurere, og klikk på Rediger. Oppgi passordet hvis det er nødvendig.
  5. Klikk på Nettverk og velg deretter DHCP og NAT fra Rutermodus-menyen.
  6. Klikk på plusstegnet under Porttilordning-feltet.
  7. Skriv en beskrivelse av porttilordningen for hver av de tre innstillingene (for eksempel PS4-1, PS4-2 og PS4-3).
  8. Oppgi IP-adressen til Sony PlayStation 4 i feltet Privat IP-adresse, som vist nedenfor. Oppgi også portnumrene som vist nedenfor. Når du skal finne IP-adressen til en PS4, velger du Hoved-menyen > Innstillinger > Nettverk > Vis tilkoblingsstatus.
    • Tilordning 1: UDP 9296 PS4
      • Felles UDP: 9296
      • Privat IP-adresse
      • Privat UDP: 9296
    • Tilordning 2: UDP 9297 PS4
      • Felles UDP: 9297
      • Privat IP-adresse
      • Privat UDP: 9297
    • Tilordning 3: TCP 9295 PS4
      • Felles TCP: 9295
      • Privat IP-adresse
      • Privat TCP: 9297
  9. Arkiver hver enkelt oppføring når de er fullført. Når du er ferdig, vil vinduet se slik ut:

10. Klikk på Oppdater.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.