Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 11.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 11.2.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering eller fra Apple Support-nettstedet.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

iTunes 11.2

• iTunes

Tilgjengelig for: Windows 8, Windows 7, Vista og XP SP3 eller nyere

Virkning: En angriper i en privilegert nettverksplassering kan få iTunes-akkreditiver

Beskrivelse: Set-Cookie HTTP-overskrifter ville bli behandlet selv om forbindelsen ble avsluttet før overskriftslinjen ble fullført. En angriper kunne strippe sikkerhetsinnstillinger fra informasjonskapselen ved å tvinge forbindelsen til å avslutte før sikkerhetsinnstillingene ble sendt, og så få verdien til den ubeskyttede kapselen. Dette problemet ble løst ved å ignorere ufullstendige HTTP-overskriftslinjer.

CVE-ID

CVE-2014-1296

• iTunes

Tilgjengelig for: Windows 8, Windows 7, Vista og XP SP3 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig lyd- eller filmfil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem med skadet hukommelse i iTunes MP4-parsing. Dette problemet ble løst ved ekstra grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2014-8842 : Karl Smith i NCC Group

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.