Om OS X Mavericks v10.9.3-oppdateringen

Les om OS X Mavericks v10.9.3-oppdateringen

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

OS X Mavericks v10.9.3-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet ditt før installering. Du kan bruke Time Machine til dette.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Velg Apple-menyen () > Programvareoppdatering for å søke etter den nyeste Apple-programvaren fra Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple-kundestøttenedlastinger

Om oppdateringen

OS X Mavericks 10.9.3-oppdateringen anbefales for alle brukere av Mavericks. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Macen.

Denne oppdateringen:

• Forbedrer støtte for 4K-skjermer på Mac Pro (sent 2013) og MacBook Pro med 15-tommers Retina-skjerm (sent 2013)
  • Legger til muligheten til å synkronisere kontakter og kalendere mellom en Mac og en iOS-enhet med en USB-tilkobling
  • Forbedrer påliteligheten til VPN-tilkoblinger som bruker IPsec
  • Løser et problem som forhindret at Fontbok kunne installere PostScript Type 1-fonter
  • Forbedrer påliteligheten med å kopiere, redigere og inspisere tillatelser på filer på en SMB-filtjener
  • Forbedrer påliteligheten til nettverkshjemmekataloger
  • Forbedrer stabiliteten når man installerer konfigurasjonsprofiler
  • Forbedrer påloggingshastighet for brukere i Active Directory-grupper
  • Inkluderer Safari 7.0.3

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.