Om OS X Mavericks v10.9.3-oppdateringen

Les om OS X Mavericks v10.9.3-oppdateringen

OS X Mavericks v10.9.3-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.
  4. Velg Apple-menyen () > Programvareoppdatering for å søke etter den nyeste Apple-programvaren fra Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateruingsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger

Om oppdateringen

Mavericks 10.9.3-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen.

Denne oppdateringen:

• Forbedrer støtten for 4K-skjermer på Mac Pro (sent 2013) og MacBook Pro med 15-tommers Retina-skjerm (sent 2013)
  • Gir mulighet til å synkronisere kontakter og kalendere mellom en Mac og en iOS-enhet ved bruk av USB-tilkobling
  • Forbedrer påliteligheten til VPN-forbindelser ved bruk av IPsec
  • Løser et problem som hindret Fontbok i å installere PostScript Type 1-foner
  • Forbedrer påliteligheten ved kopiering, redigering og inspeksjon av rettighetene til filer på en SMB-filtjener
  • Forbedrer påliteligheten til hjemmekataloger i nettverk
  • Forbedrer stabiliteten ved installering av konfigurasjonsprofiler
  • Forbedrer påloggingshastigheten for brukere i Active Directory-grupper
  • Inkluderer Safari 7.0.3

Hvis du ønsker mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.