Om Safari 7.0.3

Safari 7.0.3-oppdateringen anbefales for alle OS X Mavericks-brukere og inneholder forbedringer for kompatibilitet, stabilitet og sikkerhet.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Denne oppdateringen:

• Løser et problem som kan føre til at søke- og adressefeltet laster inn et nettsted eller sender et søkeord før man trykker på returtasten
  • Forbedrer kompatibiliteten for automatisk utfylling av kredittkortinformasjon med nettsteder
  • Løser et problem som kan blokkere mottak av pushvarsler fra nettsteder
  • Legger til et valg om å slå av meldinger om pushvarsler fra nettsteder
  • Legger til støtte for nettsider med generiske domener på toppnivå
  • Forbedrer sandkasseteknologien i Safari
  • Løser sikkerhetsproblemer, inkludert flere som er identifisert i nylige sikkerhetskonkurranser

Du kan oppdatere Safari fra Oppdateringer-fanen i Mac App Store.

Finn ut mer

Hvis du ønsker mer informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se https://support.apple.com/no-no/HT201222