Om OS X Server v3.1.1-oppdateringen

Lær om endringene som er inkludert i OS X Server v3.1.1-oppdateringen.

Denne programvaren oppdaterer OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2, v3.0.3 og v3.1 til v.3.1.1. Den krever OS X Mavericks v.10.9.2 eller nyere.

Slik installerer du

OS X Server v3.1.1 er tilgjengelig fra Mac App Store. Den vises i oppdateringspanelet hvis du har OS X Server (Mavericks) installert. Klikk på Oppdater for å installere den. For å unngå avbrudd i tjenester blir ikke Server-oppdateringer installert automatisk, selv om du har valgt å installere andre oppdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installering kan du få meldingen "Oppdaget erstatning av Server-program". Dette er normalt under oppdateringsprosessen. Alle Server-innstillinger og -data beholdes under oppdateringen.

Når installeringen er fullført, åpner du Server-programmet for å fullføre konfigurering av tidligere konfigurerte tjenester.

Inkluderte endringer

Server v3.1.1 løser et problem med at Profile Manager ikke svarer eller skaper ekstra prosessoraktivitet etter oppdatering til Server 3.1.

Den inneholder også alle forbedringene som er inkludert i Server v3.1-oppdateringen.