Om OS X Server v3.1-oppdateringen

Lær om endringene som er inkludert i OS X Server v3.1-oppdateringen.

Denne programvaren oppdaterer OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2 og v3.0.3 til v3.1. Den krever OS X Mavericks v.10.9.2 eller nyere.

Slik installerer du

OS X Server v3.1 er tilgjengelig fra Mac App Store. Den vises i oppdateringspanelet hvis du har OS X Server (Mavericks) installert. Klikk på Oppdater for å installere den. For å unngå avbrudd i tjenester blir ikke Server-oppdateringer installert automatisk, selv om du har valgt å installere andre oppdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installering kan du få meldingen "Oppdaget erstatning av Server-program". Dette er normalt under oppdateringsprosessen. Alle Server-innstillinger og -data beholdes under oppdateringen.

Når installeringen er fullført, åpner du Server-programmet for å fullføre konfigurering av tidligere konfigurerte tjenester.

Inkluderte endringer

Server v3.1 forbedrer den generelle stabiliteten til OS X Server og inneholder disse spesifikke forbedringene.

Profile Manager

• Støtte for Enhetsregistreringsprogram
  • Administrering av Aktiveringslås på overvåkede iOS 7.1-enheter
  • Administrering av valg for fonter, AirPrint, Wi-Fi Hotspot 2.0 og skrivebordsbilde
  • Bedre skalerbarhet ved synkronisering med store kataloger
  • Utvidede tillatelser for tilgang til Min enhet-portalen og for enhetsregistrering
  • Brukerprofiler for Active Directory-kontoer på OS X v10.9.2-maskiner
  • Støtte for opplasting av et påloggingsskript
  • Økt fleksibilitet hvis en ekstern katalogtjener blir utilgjengelig

Tilleggstjenester

• Bufringstjeneste opplyser nå om innhold som ikke kan bufres i ditt land
  • Løser et problem med at Mail-tjenesten ble vist som aktiv når den ikke var det
  • Øker påliteligheten ved redigering av kalenderhendelser med mange inviterte