iPod nano (6. generasjon eller nyere): Slå på VoiceOver

Hvis du slår på VoiceOver for iPod nano (6. generasjon eller nyere), kan du høre navn på sanger, artister og spillelister bli uttalt når du lytter til innhold på iPod nano. Hvis du har Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon, kan du også bruke VoiceOver til å navigere i spillelister.

Du kan slå VoiceOver på i iTunes eller under Innstillinger på iPod. I iTunes kan du slå på Voiceover når du konfigurerer iPod eller fra Oversikt-fanen for iPod-innstillinger.

Slå på VoiceOver på iPod nano (6. generasjon eller nyere)

1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilgjengelighet > VoiceOver, og slå VoiceOver på.
  2. Trykk på OK for å bekrefte at du vil slå på VoiceOver.

Slå på VoiceOver i iTunes

1. Klikk på Konfigurer tilgjengelighet i Oversikt-fanen for iPod.
Velg Bruk VoiceOver i dialogruten Tilgjengelighet.
  3. Klikk på Ta i bruk på Oversikt-fanen.