Sertifiseringer av USB-strømadaptere for iPad

Alle iPader leveres med en Apple USB-strømadapter som er sertifisert for å oppfylle nasjonale sikkerhetsstandarder i landene og regionene hvor iPad er tilgjengelig.

Mange av disse landene og regionene, inkludert USA, har tatt i bruk Safety of Information Technology Equipment-standarden, IEC/UL 60950-1. Finn ut mer om sertifiseringene for USB-strømadapterne for iPad.

iPad leveres med en 10 W, 12 W, 18 W eller 20 W strømadapter, avhengig av modell. Alle Apple iPad USB-strømadaptere er beregnet på bruk med strømkilder på 100 V AC til 240 V AC med 50 Hz til 60 Hz. Apple iPad USB-strømadaptere overholder også standardene IEC/UL 60950-1 og IEC/UL 62368-1 for bruk med strømkilder på 115 V AC med 400 Hz. Finn mer informasjon om iPad-kompatibilitet med USB-strømadaptere.