Koble Apple-ID-en til Movies Anywhere-kontoen din

Koble Apple-ID-en din til Movies Anywhere-kontoen og se tilgjengelige filmer på alle enhetene dine.

Med tjenesten Movies Anywhere kan du bla gjennom og se samlingen av filmer fra Disney, 20th Century Fox, Sony Pictures, Universal og Warner Bros, med bonusmateriale og eksklusive videoer, på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV. Movies Anywhere er bare tilgjengelig i USA.

Du kan få tilgang til Movies Anywhere på datamaskinen eller fra gratisappen, som du kan laste ned fra App Store for iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

Apple-ID-en din kan være tilknyttet opptil ti enheter (inkludert fem datamaskiner) for avspilling av musikk og video. Hver datamaskin må også være autorisert med samme Apple-ID.

Koble Apple-ID-en din til Movies Anywhere

1. Åpne Movies Anywhere-appen på iOS-enheten og logg på.
  2. Trykk på profilsymbolet ditt øverst på skjermen, og trykk deretter på Manage Retailers (Administrer forhandlere)
  3. Trykk på iTunes. Fullfør prosessen når iTunes eller iTunes Store-appen åpnes.

Du kan bare koble til én konto om gangen, og du kan bytte konto etter 180 dager.

Du kan også koble til kontoen din fra MoviesAnywhere.com. Når du har logget på, klikker eller trykker du på navnet ditt øverst til høyre og velger Manage Retailers.

Forny eller koble fra Movies Anywhere

Annethvert år må Apple be deg om tillatelse til å dele de kvalifiserte filmene du kjøper fra iTunes Store med Movies Anywhere. Eventuelle nye, tilgjengelige iTunes Store-kjøp du har gjort, vil ikke bli delt med Movies Anywhere før du fornyer samtykket ditt.

Du kan også koble fra Movies Anywhere når som helst. Etter at du kobler Apple-ID-en fra Movies Anywhere-kontoen, kan du fremdeles se på filmer du har kjøpt fra Movies Anywhere eller iTunes Store, på begge steder. Du kan imidlertid bare se nye filmer i appen du kjøpte dem med.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din, og trykk på Vis Apple-ID. Du må kanskje autentisere Apple-ID-en din.
  3. Rull ned til delen Movies Anywhere. Trykk på Forny for å gi samtykke til å dele kjøpene igjen, eller trykk på Koble fra for å koble Apple-ID-en din fra Movies Anywhere. Hvis du ikke ser Movies Anywhere, må du kontrollere om du er logget på med samme Apple-ID som du koblet til Movies Anywhere.

Du kan også koble fra Apple-ID-en din i Movies Anywhere-appen. Åpne appen og gå til More (Mer) > Manage Retailers (Administrer forhandlere), og trykk deretter på Disconnect (Koble fra) under iTunes.

I iTunes på Mac eller PC

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
  3. Autentiser Apple-ID-en din, og klikk deretter på Vis konto.
  4. Bla til delen Sammendrag for Apple-ID på siden Kontoinformasjon, og se etter Movies Anywhere. Klikk på Forny for å gi samtykke til å dele kjøpene igjen, eller klikk på Koble fra for å koble Apple-ID-en din fra Movies Anywhere. Hvis du ikke ser Movies Anywhere, må du kontrollere om du er logget på med samme Apple-ID som du koblet til Movies Anywhere.

Om 4K-, HDR- eller Dolby Vision-versjoner

• Hvis du kjøper en kvalifisert film fra en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste1 i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, kan du se en versjon med tilsvarende kvalitet fra iTunes Store (så lenge den samme filmen er tilgjengelig i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos fra iTunes Store).
  • Hvis du kjøper en kvalifisert film fra en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste1 i HD, kan du se HD-versjonen fra iTunes Store. (Disse filmene oppgraderes ikke til 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, selv om iTunes Store har dem i disse formatene.)
  • Hvis du kjøper en kvalifisert film fra iTunes Store i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, kan du se en film med tilsvarende kvalitet fra en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste1 (så lenge den samme filmen er tilgjengelig i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos fra denne tjenesten1).
  • Hvis du kjøper en kvalifisert film fra iTunes Store i HD som senere oppgraderes til 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, er det ikke sikkert at du kan se versjonen med tilsvarende høyere kvalitet gjennom en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste1 (men du kan fremdeles se HD-versjonen).

1. Gå til MoviesAnywhere.com for mer informasjon om tilgjengelige tjenester.

Få hjelp

• Hvis du kjøpte en film fra iTunes og senere mottok en refusjon, er ikke disse filmene lenger tilgjengelige fra verken Movies Anywhere eller iTunes.
  • Du kan bare strømme og laste ned tilgjengelige filmer via Movies Anywhere i USA og enkelte amerikanske territorier og eksterritoriale områder.
  • Hvis du vil finne ut mer om systemkrav eller programdetaljer, kan du gå til MoviesAnywhere.com eller kontakte en Movies Anywhere-representant på help.moviesanywhere.com.
  • Ved presserende problemer ringer du 1-833-466-8438 for å snakke med en Movies Anywhere-representant.
  • For alle andre henvendelser bruker du kontaktskjemaet for Movies Anywhere, eller bruk Movies Anywhere-appen på iOS-enheten: Åpne appen, og trykk på Settings (Innstillinger)-symbolet > Help Center (Hjelpesenter) > Contact Us (Kontakt oss).

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.