Koble Apple-ID-en til Movies Anywhere-kontoen din

Koble Apple-ID-en til Movies Anywhere-kontoen din og se tilgjengelige filmer på alle enhetene dine.

Med tjenesten Movies Anywhere kan du bla gjennom og se samlingen din av tilgjengelige filmer fra Disney, 20th Century Fox, Sony Pictures, Universal og Warner Bros, med bonusmateriale og eksklusive videoer, på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Apple TV. Movies Anywhere er bare tilgjengelig i USA.

Du kan få tilgang til Movies Anywhere på datamaskinen eller fra gratisappen, som du kan laste ned fra App Store på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

Apple-ID-en din kan være tilknyttet opptil ti enheter (inkludert fem datamaskiner) for avspilling av musikk og video. Hver datamaskin må også være autorisert med samme Apple-ID.

Koble Apple-ID-en til Movies Anywhere

1. På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Movies Anywhere-appen og logger på.
  2. Trykk på profilsymbolet ditt øverst på skjermen, og trykk deretter på Manage Retailers (Administrer forhandlere).
  3. Trykk på iTunes. Fullfør prosessen når iTunes eller iTunes Store-appen åpnes.

Du kan bare koble til én konto om gangen, og du kan bytte konto etter 180 dager.

Du kan også koble til kontoen din fra MoviesAnywhere.com. Når du har logget på, klikker eller trykker du på navnet ditt i øvre høyre hjørne og velger Manage Retailers.

Forny eller koble fra Movies Anywhere

Annethvert år må Apple be deg om tillatelse til å dele de kvalifiserte filmene du kjøper fra iTunes Store, med Movies Anywhere. Eventuelle nye, tilgjengelige iTunes Store-kjøp du har gjort, deles ikke med Movies Anywhere før du fornyer samtykket.

Du kan også koble fra Movies Anywhere når som helst. Når du har koblet Apple-ID-en fra Movies Anywhere-kontoen, kan du fremdeles se på filmer du har kjøpt fra Movies Anywhere eller iTunes Store, på begge steder. Du kan imidlertid bare se nye filmer i appen du kjøpte dem med.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din, og trykk på Vis Apple-ID. Du må kanskje autentisere Apple-ID-en din.
  3. Rull ned til delen Movies Anywhere. Hvis du ikke ser Movies Anywhere, må du kontrollere om du er logget på med samme Apple-ID som du koblet til Movies Anywhere.
  4. Trykk på Forny for å gi samtykke til å dele kjøpene igjen, eller trykk på Koble fra for å koble Apple-ID-en fra Movies Anywhere.

Du kan også koble fra Apple-ID-en i Movies Anywhere-appen. Åpne appen og gå til More (Mer) > Manage Retailers (Administrer forhandlere), og trykk deretter på Disconnect (Koble fra) under iTunes.

På Mac eller PC

1. På Mac åpner du Apple TV-appen. På PC åpner du iTunes for Windows.
  2. På menylinjen øverst på skjermen velger du Konto > Vis konto.
  3. Logg på med Apple-ID.
  4. Bla til delen Sammendrag for Apple-ID på siden Kontoinformasjon, og se etter Movies Anywhere. Hvis du ikke ser Movies Anywhere, må du kontrollere om du er logget på med samme Apple-ID som du koblet til Movies Anywhere.
  5. Klikk på Forny for å gi samtykke til å dele kjøpene igjen, eller klikk på Koble fra for å koble Apple-ID-en fra Movies Anywhere.

Om 4K-, HDR- og Dolby Vision-versjoner

• Hvis du kjøper en kvalifisert film fra en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste* i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, kan du se en versjon med tilsvarende kvalitet fra iTunes Store (så lenge den samme filmen er tilgjengelig i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos fra iTunes Store).
  • Hvis du kjøper en kvalifisert film fra en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste* i HD, kan du se HD-versjonen fra iTunes Store. (Disse filmene oppgraderes ikke til 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, selv om iTunes Store har dem i disse formatene.)
  • Hvis du kjøper en kvalifisert film fra iTunes Store i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, kan du se en film med tilsvarende kvalitet fra en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste* (så lenge den samme filmen er tilgjengelig i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos fra denne tjenesten).*
  • Hvis du kjøper en kvalifisert film fra iTunes Store i HD som senere oppgraderes til 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, er det ikke sikkert at du kan se versjonen med tilsvarende høyere kvalitet gjennom en tilgjengelig Movies Anywhere-tjeneste* (men du kan fremdeles se HD-versjonen).

*Gå til MoviesAnywhere.com for mer informasjon om tilgjengelige tjenester.

Få hjelp

• Hvis du har kjøpt en film fra iTunes Store og senere mottatt en refusjon, er denne filmen ikke lenger tilgjengelig, verken fra Movies Anywhere eller fra iTunes Store.
  • Du kan bare strømme og laste ned tilgjengelige filmer via Movies Anywhere i USA og enkelte amerikanske territorier og eksterritoriale områder.
  • Hvis du vil finne ut mer om systemkrav eller programdetaljer, kan du gå til MoviesAnywhere.com eller kontakte en Movies Anywhere-representant på help.moviesanywhere.com.
  • Hvis du har problemer som haster, ringer du 1-833-466-8438 for å snakke med en Movies Anywhere-representant.
  • For alle andre spørsmål, bruk Movies Anywhere-kontaktskjemaet. Eller åpne Movies Anywhere-appen på iPhone, iPad eller iPod touch og trykk på Innstillinger-symbolet > Hjelpesenter > Kontakt oss.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.