Om Java for OS X 2015-001

Java for OS X 2015-001 inkluderer installeringsforbedringer og gjelder foran alle tidligere versjoner av Java for OS X. Denne pakken installerer den samme versjonen av Java 6 som er inkludert i Java for OS X 2013-005.

Denne artikkelen omhandler eldre Java-programvare som ikke støttes.
Last ned den nyeste versjonen av Java for OS X direkte fra Oracle.

Denne oppdateringen avinstallerer det Apple-leverte programtillegget Java-applet fra alle nettlesere. Hvis du vil bruke appleter på en nettside, klikker du på landet eller regionen som er merket med «Manglende programtillegg», for å laste ned den nyeste versjonen av programtillegget Java-applet fra Oracle.

Finn ut mer

Hvis du ønsker informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette nettstedet:

https://support.apple.com/no-no/HT201222