Bruke AppleScript til å automatisere oppgaver i iWork for Mac

Bruk AppleScript til å automatisere vanlige oppgaver i iWork for Mac-apper for å forbedre produktiviteten og redusere antall feil.

AppleScript-støtten i iWork for Mac-apper er forbedret i Numbers 3.1 og nyere, Pages 5.2 og nyere og Keynote 6.2 og nyere.

AppleScript-ordlisten inneholder de tilgjengelige AppleScript-kommandoene for Pages, Numbers og Keynote. Slik viser du ordlisten:

1. Åpne AppleScript-redigering i Programmer > Verktøy.
  2. Velg Arkiv > Åpne ordliste.
  3. Velg Pages, Numbers eller Keynote. Klikk på Velg. Hvis du har en eldre versjon av appen installert, må du passe på å velge riktig versjon i listen.

Tilleggsinformasjon

Du finner mer informasjon om bruk av AppleScript i iWork for Mac-appene på tredjepartsnettsteder som Mac OS X Automation og iWork Automation.

Hvis du vil lære hvordan du utfører fletting ved bruk av AppleScript i Pages 5.5 og nyere eller Numbers 3.5 og nyere, går du til siden om fletting (Mail Merge) på iWork Automation-nettstedet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.