Bruke AppleScript til å automatisere oppgaver i iWork for Mac

Bruk AppleScript til å automatisere vanlige oppgaver i iWork for Mac-apper for å forbedre produktiviteten og redusere antall feil.

AppleScript-støtten i iWork for Mac-apper er forbedret i Numbers 3.1 og nyere, Pages 5.2 og nyere og Keynote 6.2 og nyere.

AppleScript-ordlisten inneholder de tilgjengelige AppleScript-kommandoene for Pages, Numbers og Keynote. Slik viser du ordlisten:

1. Åpne AppleScript-redigering i Programmer > Verktøy.
  2. Velg Arkiv > Åpne ordliste.
  3. Velg Pages, Numbers eller Keynote. Klikk på Velg. Hvis du har en eldre versjon av appen installert, må du passe på å velge riktig versjon i listen.

Tilleggsinformasjon

Du finner mer informasjon om bruk av AppleScript i iWork for Mac-appene på tredjepartsnettsteder som Mac OS X Automation og iWork Automation.

Hvis du vil lære hvordan du utfører fletting ved bruk av AppleScript i Pages 5.5 og nyere eller Numbers 3.5 og nyere, går du til siden om fletting (Mail Merge) på iWork Automation-nettstedet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.