Mac Pro (sent 2013): Minnespesifikasjoner

Lær hva slags minne du skal bruke i Mac Pro (sent 2013).

Generelt

Mac Pro (sent 2013) har fire minnespor som du kan oppgradere med opptil 64 GB minne ved bruk av 1866 MHz DDR3 ECC-samsvarende minnebrikker. For å sikre kompatibilitet anbefaler Apple at du bruker minne som er godkjent av Apple. Du kan kjøpe Apple-godkjent minne på nettet fra Apple Store eller ved å besøke en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert forhandler.

Krav

Når du skal oppgradere minnet i Mac Pro (sent 2013), må minnet oppfylle disse kravene.

• 1866 MHz DDR3 DIMM-brikke med full lengde. Blanding av minnehastigheter anbefales ikke.
  • ECC-kode (Error-Correcting Code).
  • 4 GB, 8 GB eller 16 GB DIMM-brikker.
  • Ubufret (UDIMM) eller registrert (RDIMM). Du må ikke blande UDIMM-brikker og RDIMM-brikker.
  • 240-pinners DIMM.
  • 1,5 eller 1,35 volt.
  • Bruk minnemoduler av samme størrelse i alle sporene for å få best mulig ytelse.
  • DIMM-brikker med beskyttelseskapper støttes ikke og kan skade DIMM-mekanismen.

Viktig: Alle DIMM-brikker må være 1866 MHz DDR3 ECC-samsvarende. Mac Pro støtter både ubufrede UDIMM-brikker og registrerte RDIMM-brikker, men det er viktig at du ikke blander disse to typene minne. Hvis du blander UDIMM-brikker og RDIMM-brikker, får du en minnefeiltone når du slår på datamaskinen.

Anbefalte konfigurasjoner

Totalt minne DIMM-spor 1 DIMM-spor 2 DIMM-spor 3 DIMM-spor 4
12 GB 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM
16 GB 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM
32 GB 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM
64 GB 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM

Henvis til Mac Pro (sent 2013): Installering eller utbytting av minne for trinnvise instrukser for minneinstallering.