Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis QuickTime Player konverterer eldre mediefiler før de spilles av

Du kan se en fremdriftsindikator som viser at filen konverteres.

I OS X Mavericks til og med macOS Mojave konverterer QuickTime Player (versjon 10.0 og nyere) eldre mediefiler som bruker visse eldre eller tredjeparts komprimeringsformater. Når du åpner en slik fil, viser et vindu med en fremdriftsindikator at filen blir konvertert. Hvis du vil stoppe konverteringen, bare lukker du vinduet.

Konverteringsvindu

Lagre den konverterte filen

macOS Mojave er den siste versjonen av macOS som konverterer mange av disse eldre formatene, så du bør lagre den konverterte filen i det kompatible formatet før du lukker den.

Konverteringen vil ikke endre eller erstatte originalfilen. Den konverterte filen kan være større enn originalfilen for å bevare kvaliteten i originalen.

Finn ut mer