QuickTime Player konverterer eldre mediefiler før de spilles av

Du kan se en fremdriftsindikator som viser at filen konverteres.

OS X Mavericks og nyere, konverterer QuickTime Player (versjon 10.0 nyere) eldre mediefiler som bruker visse eldre eller tredjeparts komprimeringsformater.

Når du åpner en slik fil, viser et vindu med en fremdriftsindikator at filen blir konvertert. Hvis du vil stoppe konverteringen, bare lukker du vinduet.

Konverteringsvindu

Mediefilene som bruker mange av disse eldre formatene, vil ikke være kompatible med fremtidige macOS-utgivelser, så du bør lagre den konverterte filen før du lukker den. Konverteringen vil ikke endre eller erstatte originalfilen.

Den konverterte filen kan være større enn originalfilen for å bevare kvaliteten i originalen.

Les mer

• QuickTime Player bruker Apple ProRes til å konvertere eldre formater som brukes i videoarbeidsflyter, for eksempel slike som er kodet med Animation-kodeken. Programmet bruker H.264 til å konvertere eldre eller tredjeparts medieformater.
  • Les om hva du bør gjøre hvis QuickTime Player ikke får åpnet en fil.