QuickTime Player konverterer visse filer før de spilles av

Du kan se en framdriftsindikator som viser at filen konverteres.

I OS X Mavericks og nyere konverterer QuickTime Player (versjon 10) filer som bruker visse eldre eller tredjeparts medieformater. Et vindu med en framdriftsindikator viser at filen konverteres. Hvis du vil stoppe konverteringen, bare lukker du vinduet.

Konverteringsvindu

Konverteringen endrer ikke eller erstatter originalfilen, og du kan arkivere den konverterte filen før du lukker den. Den konverterte filen kan være større enn originalfilen for å bevare kvaliteten i originalfilen.

Lær mer

• QuickTime Player bruker Apple ProRes til å konvertere eldre formater som brukes i videoarbeidsflyter, for eksempel slike som er kodet med Animation-kodeken. Programmet bruker H.264 til å konvertere eldre eller tredjeparts medieformater.
  • Les om hva du bør gjøre hvis QuickTime Player ikke får åpnet en fil.