OS X: Om Mail-oppdatering for Mavericks

Mail-oppdateringen for Mavericks anbefales for alle OS X Mavericks-brukere

Om oppdateringen

Mail-oppdatering for Mavericks inneholder forbedringer til den generelle stabiliteten og kompatibiliteten med Gmail, inkludert følgende:

• Løser et problem som hindrer sletting, flytting og arkivering av meldinger for brukere med tilpassede Gmail-innstillinger
  • Løser et problem som kan forårsake at ulest-antallet blir unøyaktig
  • Inkluderer flere rettelser som forbedrer kompatibiliteten og stabiliteten til Mail

Installere oppdateringen

• Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  • Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.
  • Velg Apple-menyen () > Programvareoppdatering for å se etter den nyeste Apple-programvaren via Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
    Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre. Bruk Programvareoppdatering til det rapporterer "Ingen tilgjengelige oppdateringer".
  • Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.

Du kan også manuelt laste ned oppdateruingsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.