OS X: Om Mail-oppdatering for Mavericks

Mail-oppdateringen for Mavericks anbefales for alle OS X Mavericks-brukere

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Om oppdateringen

Mail-oppdateringen for Mavericks gir bedre stabilitet og kompatibilitet med Gmail. Eksempler:

• Løser et problem som gjorde at brukere med tilpassede Gmail-innstillinger ikke kunne slette, flytte eller arkivere meldinger
  • Løser et problem som gjorde at antallet uleste meldinger kunne være feil
  • Inneholder feilrettinger som gir bedre stabilitet og kompatibilitet i Mail

Installere oppdateringen

• Du bør sikkerhetskopiere systemet før du installerer oppdateringen. Du kan bruke Time Machine til dette.
  • Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare fra tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på andre måter.
  • Velg Apple-menyen () > Programvareoppdatering for å se etter den nyeste Apple-programvaren via Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
    Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre. Fortsett å bruke Programvareoppdatering inntil du ser meldingen «Ingen oppdateringer tilgjengelig».
  • Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.

Du kan også laste ned det manuelle installasjonsprogrammet. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installasjonsprogrammer er tilgjengelige fra Nedlastinger i Apple-kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.