Utvide GarageBand for Mac (v10.0)-innhold med kjøp i program

Les om muligheten til å kjøpe mer GarageBand-innhold.

GarageBand for Mac (v10.0) er kostnadsfritt tilgjengelig på alle nye Mac-maskiner og som kostnadsfri nedlasting i Mac App Store for alle OS X Mavericks-brukere. Programmet leveres med fullt funksjonssett og et flott startsett av innhold, inkludert 50 lyder, 500 looper, 1 drummer og 2 grunnleggende leksjoner for gitar og piano. Med et engangskjøp i program på USD 4,99 kan du utvide dette innholdet til 200 lyder, 2000 looper, 15 drummere og 40 grunnleggende gitar- og pianoleksjoner. Du får også mulighet til å kjøpe flere artistleksjoner.

Du finner dette valget ved å velge Last ned flere lyder fra GarageBand-menyen. Hvis du har kjøpt dette innholdet tidligere, velger du Gjenopprett kjøp for å installere innholdet.