OS X Mavericks: Oppdatere til 10.9.2 ved bruk av godkjent webproxy

Hvis du bruker OS X Mavericks med en godkjent webproxy, lastes enkelte nettsteder kanskje tregt eller ikke i det hele tatt. Oppdater til OS X Mavericks 10.9.2 eller en nyere versjon for å løse problemet.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Enkelte proxykonfigurasjoner kan også hindre deg i å laste ned automatiske programvareoppdateringer fra Mac App Store. Hvis OS X Mavericks 10.9.2 eller en nyere versjon ikke er tilgjengelig under Oppdateringer-fanen i App Store, kan du laste ned og installere programvaren fra nettstedet for Apple-kundestøtte.