GarageBand for iOS (v2.0): Dele en sang med iMovie eller andre iOS-apper

I GarageBand for iOS (v2.0) eller nyere kan du bruke «Åpne i»-funksjonen for å dele GarageBand-sanger med iMovie eller andre iOS-apper.

1. I Mine sanger-leseren kan du bruke en av disse metodene til å velge en sang:
    • Berør og hold på sangen som skal deles.
    • Trykk på Velg, og trykk deretter på sangen som skal deles.
  2. Trykk på Handling-knappen, og trykk deretter på Åpne i.

Åpne i

3. På Del sang-skjermen velger du lydkvaliteten på filen som GarageBand skal dele. Du kan også angi artist, komponist og albumnavn.
  4. Trykk på Del for å vise en liste over apper som kan åpne sangen. Hvis det ikke er noen apper på enheten som kan åpne sangen, er listen tom.
  5. Trykk på et appsymbol for å åpne sangen i den appen. Trykk for eksempel på iMovie for å åpne sangen i iMovie.

Åpne i iMovie