Om sikkerhetsinnholdet i Keynote 6.0

Denne artikkelen beskriver sikkerhetsinnholdet i Keynote 6.0.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering-valg eller fra Support Nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Keynote 6.0

• Keynote

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9 eller nyere

Virkning: Skjermen kan være ulåst hvis datamaskinen ble satt i hvilemodus mens den var i Keynote-presentasjonsmodus

Beskrivelse: I enkelte tilfeller blir ikke skjermlåsen aktivert hvis datamaskinen settes i hvilemodus mens den er i Keynote-presentasjonsmodus. Problemet ble løst ved forbedret tilstandshåndtering.

CVE-ID

CVE-2013-5148

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.