Om sikkerhetsinnholdet i Keynote 6.0

Denne artikkelen beskriver sikkerhetsinnholdet i Keynote 6.0.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering-valg eller fra Support Nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Keynote 6.0

• Keynote

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9 eller nyere

Virkning: Skjermen kan være ulåst hvis datamaskinen ble satt i hvilemodus mens den var i Keynote-presentasjonsmodus

Beskrivelse: I enkelte tilfeller blir ikke skjermlåsen aktivert hvis datamaskinen settes i hvilemodus mens den er i Keynote-presentasjonsmodus. Problemet ble løst ved forbedret tilstandshåndtering.

CVE-ID

CVE-2013-5148

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.