Om sikkerhetsinnholdet i tilleggsoppdateringen for OS X Mountain Lion v10.8.5

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i tilleggsoppdateringen for OS X Moutain Lion v10.8.5.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering-valg eller fra Support Nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

OS X v10.8.5-tilleggsoppdatering

• Directory Services

Tilgjengelig for: OS X Mountain Lion v10.8 til v10.8.5

Virkning: En lokal bruker kan endre Directory Services-poster med systemrettigheter

Beskrivelse: Det var et logikkproblem i Directory Services' verifisering av godkjenningslegitimasjon slik at en lokal angriper kunne forbigå passordvalidering. Problemet ble løst ved forbedret validering av legitimasjon.

CVE-ID

CVE-2013-5163 : The rookies of 42

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.