Om sikkerhetsinnholdet i iOS 7.0.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iOS 7.0.2.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

iOS 7.0.2

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 4 og nyere

Virkning: En person med fysisk tilgang til enheten, kan være i stand til å ringe til hvilket som helst nummer

Beskrivelse: Det var en NULL-dereferanse i låseskjermen som ville føre til omstart hvis nødanropsknappen ble trykt gjentatte ganger. Mens låseskjermen omstartet kunne ikke ringeren hente låseskjermtilstand og antok at enheten var ulåst, og tillot slik anrop til andre numre enn nødnumre. Dette problemet ble løst ved å unngå NULL-dereferansen.

CVE-ID

CVE-2013-5160 : Karam Daoud fra PART - Marketing & Business Development, Andrew Chung, Mariusz Rysz

• Kodelås

Tilgjengelig for: iPhone 4 og nyere, iPod touch (5. generasjon) og nyere, iPad 2 og nyere

Virkning: En person med fysisk tilgang til enheten kan være i stand til å se nylig brukte apper og se, redigere og dele bilder

Beskrivelse: Listen over apper som du åpnet, kunne bli tilgjengelig under noen overganger mens enheten var låst, og Kamera-appen kunne åpnes mens enheten var låst.

CVE-ID

CVE-2013-5161: videosdebarraquito

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.