Om Java for Mac OS X v10.6-oppdatering 17

Java for Mac OS X v10.6-oppdatering 17 gir forbedret sikkerhet, pålitelighet og kompatibilitet for Java SE 6. Denne oppdateringen aktiverer kontroll per nettsted for Java-programtillegget i Safari 5.1.9 eller nyere og erstatter alle tidligere versjoner av Java for Mac OS X v10.6.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Denne versjonen oppdaterer det Apple-leverte Java SE 6-systemet til versjon 1.6.0_65 for Mac OS X v10.6.

Les mer

Hvis du ønsker informasjon om sikkerhetsinnholdet i oppdateringen, kan du besøke dette nettstedet:

http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.