Strøm lyd med AirPlay

Strøm musikk, podcaster og annet lydinnhold til Apple TV og HomePod eller til høyttalere og smart-TV-er som støtter AirPlay 2. Spill av lyd på flere høyttalere i hele huset, helt perfekt synkronisert. Eller spill forskjellige ting i hvert rom – alt med AirPlay.

Kom i gang

Kontroller at enhetene dine oppfyller kravene for å bruke AirPlay. For å strømme lyd til flere høyttalere samtidig med AirPlay 2 velger du flere AirPlay 2-kompatible høyttalere eller smart-TV-er. Du kan be Siri om å spille av en film eller et TV-program i et bestemt rom hvis du først legger til AirPlay 2-kompatible høyttalere og smart-TV-er i et rom i Hjem-appen

Strøm lyd fra iPhone, iPad eller iPod touch med AirPlay

Spill av musikk fra iPhone, iPad eller iPod touch, og bruk deretter Kontrollsenter til å styre hvor det skal spilles:

1. Åpne Kontrollsenter på iPhone eller iPod touch, eller på iPad:
    • På iPhone X eller nyere eller iPad med iPadOS eller nyere: Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.
    • På iPhone 8 eller tidligere eller iOS 11 eller tidligere: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  2. Trykk og hold på gruppen med kontroller øverst til høyre, og trykk deretter på AirPlay-knappen .
  3. Trykk på hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Du kan også bruke AirPlay til å strømme lyd fra apper på enheten. Bare åpne appen og trykk på AirPlay-knappen . Deretter trykker du på én eller flere høyttalere.

Strøm lyd fra Apple TV med AirPlay

Enten du ser på en film eller lytter til musikk med Apple TV, kan du bruke AirPlay for å strømme lyd til AirPods, Beats-hodetelefoner, HomePod eller AirPlay 2-kompatible høyttalere.

1. Spill av lyden du vil strømme fra Apple TV, og trykk og hold på knappen for Apple TV-appen / Hjem  for å åpne Kontrollsenter.
  2. Velg AirPlay .
  3. Velg hodetelefonene eller høyttalerne du vil strømme lyden til.

Strøm lyd fra Apple Music på en Mac med AirPlay

Sjekk at du har den nyeste versjonen av Apple Music på Macen, og at enhetene er koblet til samme Wi-Fi- eller Ethernet-nettverk. Deretter følger du denne fremgangsmåten:

1. Åpne Apple Music på Mac.
  2. Klikk på AirPlay-symbolet  til høyre for volumskyveknappen i Apple Music.
  3. Klikk på hver enkelt høyttaler eller AirPlay 2-kompatible TV der du vil spille av lyden.

Strøm lyd fra Mac med AirPlay

Slik strømmer du lyd fra Macen til Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere:

1. Kontroller at Macen og høyttaleren er koblet til det samme Wi-Fi- eller Ethernet-nettverket.
  2. Gå til Apple-menyen  > Systemvalg > Lyd.
  3. Velg enheten du vil strømme til, under Utgang. Hvis du velger Vis volum på menylinjen, kan du raskt endre volumet på lydsignalet ved å klikke på Volum  på menylinjen.

Du kan ikke bruke AirPlay til å strømme lyd til flere høyttalere fra menylinjen på Mac.