Slik strømmer du lyd med AirPlay

Strøm musikk, podkaster og annen lyd med Apple TV, HomePod eller AirPlay 2-kompatible høyttalere eller smart-TV. Spill av lyd på flere høyttalere i hele huset, helt perfekt synkronisert. Eller spill forskjellige ting i hvert rom – alt med AirPlay.

Strøm lyd med AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Spill av musikk fra iPhone, iPad eller iPod touch, og bruk deretter Kontrollsenter til å styre hvor det skal spilles:

1. Åpne Kontrollsenter:
    • På iPhone X eller nyere eller iPad med iOS 12 eller nyere: Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.
    • På iPhone 8 eller tidligere eller iOS 11 eller tidligere: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  2. Trykk og hold på lydkortet øverst til høyre, og trykk på .
  3. Trykk på hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Du kan også strømme med AirPlay fra en app du bruker på iOS-enheten. Bare åpne appen og trykk på . Deretter trykker du på én eller flere høyttalere.

Finn ut mer om kravene for å bruke AirPlay og hvilke høyttalere som støttes.

Strøm lyd med AirPlay fra Apple TV

Uansett om du ser på film eller hører på musikk på Apple TV, kan du bruke AirPlay til å strømme lyden til én eller flere HomePod- eller AirPlay 2-kompatible høyttalere eller smart-TV-er.

Strømming med AirPlay fra Apple TV til HomePod er for øyeblikket i beta.

Strøm lyd fra en video du ser på

1. Sveip ned fra toppen av Apple TV Remote mens du ser på en film på Apple TV.
  2. Velg Lyd.
  3. Velg hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Strøm musikk du lytter til

1. Sveip ned fra toppen av Apple TV Remote mens du lytter til musikk på Apple TV.
  2. Velg .
  3. Velg hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Du kan også trykke og holde på  på Apple TV Remote og velge en høyttaler.

Strøm lyd med AirPlay fra iTunes på Mac eller PC

Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av iTunes på Mac eller PC, og at enhetene er koblet til samme Wi-Fi- eller Ethernet-nettverk. Følg deretter denne framgangsmåten:

1. Åpne iTunes på Mac eller PC.
  2. Klikk på  til høyre for volumskyveknappen i iTunes.
  3. Klikk på hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Strøm lyd med AirPlay fra Mac

Slik strømmer du lyd fra Macen til Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere:

1. Kontroller at Macen og høyttaleren er koblet til det samme Wi-Fi- eller Ethernet-nettverket.
  2. Gå til Apple-menyen () > Systemvalg > Lyd.
  3. Velg enheten du vil strømme til, under Utgang. Hvis du velger Vis volum i menylinjen, kan du raskt endre lydutgangen ved å klikke på  i menylinjen.

Du kan ikke strømme lyd med AirPlay til flere høyttalere fra menylinjen på Mac

Finn ut mer om kravene for å bruke AirPlay og hvilke høyttalere som støttes.