Slik strømmer du lyd med AirPlay

Strøm musikk, podkaster og annen lyd med Apple TV, HomePod eller AirPlay 2-kompatible høyttalere eller smart-TV. Spill av lyd på flere høyttalere i hele huset, helt perfekt synkronisert. Eller spill forskjellige ting i hvert rom – alt med AirPlay.

Strøm lyd med AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Spill av musikk fra iPhone, iPad eller iPod touch, og bruk deretter Kontrollsenter til å styre hvor det skal spilles:

1. Åpne Kontrollsenter:
    • På iPhone X eller nyere eller iPad med iOS 12 eller nyere: Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.
    • På iPhone 8 eller tidligere eller iOS 11 eller tidligere: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  2. Trykk og hold på lydkortet øverst til høyre, og trykk på Airplay .
  3. Trykk på hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Du kan også strømme med AirPlay fra en app du bruker på iOS-enheten. Bare åpne appen og trykk på Airplay . Deretter trykker du på én eller flere høyttalere.

Finn ut mer om kravene for å bruke AirPlay og hvilke høyttalere som støttes.

Strøm lyd med AirPlay fra Apple TV

Uansett om du ser på film eller hører på musikk med Apple TV, kan du bruke AirPlay til å strømme lyden til én eller flere HomePod- eller AirPlay 2-kompatible høyttalere eller smart-TV-er.

1. Spill av lyden du vil strømme, fra Apple TV. Trykk og hold deretter på Apple TV App/Hjem-knappen  for å åpne Kontrollsenter.
  2. Velg Airplay .
  3. Velg høyttaleren eller TV-en du vil skal spille av den aktuelle lyden.

AirPlay-lyd fra Apple Music på Mac

Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Apple Music på Mac og at enhetene er koblet til samme Wi-Fi- eller Ethernet-nettverk. Deretter følger du denne fremgangsmåten:

1. Åpne Apple Music på Mac.
  2. Klikk på Airplay  til høyre for volumskyveknappen i Apple Music.
  3. Klikk på hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Strøm lyd med AirPlay fra Mac

Slik strømmer du lyd fra Macen til Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere:

1. Kontroller at Macen og høyttaleren er koblet til det samme Wi-Fi- eller Ethernet-nettverket.
  2. Gå til Apple-menyen  > Systemvalg > Lyd.
  3. Velg enheten du vil strømme til, under Utgang. Hvis du velger Vis volum i menylinjen, kan du raskt endre lydutgangen ved å klikke på Volum  i menylinjen.

Du kan ikke strømme lyd med AirPlay til flere høyttalere fra menylinjen på Mac.

Finn ut mer om kravene for å bruke AirPlay og hvilke høyttalere som støttes.