Slik strømmer du lyd med AirPlay

Bruk AirPlay til å strømme musikk, podkaster og annen lyd fra Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere.

Strøm med AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk Kontrollsenter til raskt å strømme lyd fra iOS-enheten til Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere.

1. Åpne Kontrollsenter.
  2. Trykk og hold på lydkortet øverst til høyre, og trykk på .
  3. Trykk på en høyttaler, eller trykk på flere høyttalere for å strømme den samme lyden på alle med AirPlay 2.

Du kan også strømme med AirPlay fra en app du bruker på iOS-enheten. Bare åpne appen, trykk på , og velg en høyttaler.

Strøm lyd med AirPlay fra Apple TV

For å strømme lyd fra en video du ser på Apple TV, til HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere:

1. Sveip ned fra toppen av Apple TV Remote.
  2. Velg Lyd.
  3. Velg en høyttaler.

Du kan også strømme musikk du lytter til på Apple TV. Bare sveip ned fra toppen av Apple TV Remote, velg , og velg en høyttaler. Eller trykk og hold på  på Apple TV Remote, og velg en høyttaler.

Vil du spille lyd på flere høyttalere? Med AirPlay 2 kan du spille den samme lyden på flere høyttalere du har satt opp i hjemmet.

Strømming med AirPlay fra Apple TV til HomePod er for øyeblikket i beta.

Strøm lyd med AirPlay fra iTunes

For å strømme lyd fra iTunes til HomePod, Apple TV eller AirPlay-kompatible høyttalere må du kontrollere at Macen og de AirPlay-kompatible høyttalerne er på samme Wi-Fi- eller ethernet-nettverk. Følg deretter denne framgangsmåten:

1. Åpne iTunes på Macen.
  2. Klikk på  til høyre for volumskyveknappen i iTunes.
  3. Klikk på en høyttaler du vil strømme lyd til. Vil du strømme med AirPlay på flere enheter? Bare klikk på høyttalerne du vil strømme lyd med AirPlay til.

Strøm lyd med AirPlay fra Mac

For å strømme lyd fra Macen til Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere:

1. Kontroller at du har Macen og høyttaleren koblet til det samme Wi-Fi- eller ethernet-nettverket.
  2. På Mac: Klikk på  på menylinjen.
  3. Velg enheten du vil strømme til, under Ut-enhet.