Strøm lyd med AirPlay

Strøm musikk, podcaster og annet lydinnhold til Apple TV og HomePod eller til høyttalere og smart-TV-er som støtter AirPlay 2. Spill av lyd på flere høyttalere i hele huset, helt perfekt synkronisert. Eller spill forskjellige ting i hvert rom – alt med AirPlay.

Spill av lyd på iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11.4 eller nyere, eller en Mac med macOS Catalina eller nyere. Bruk deretter AirPlay til å strømme lyden til AirPlay-kompatible høyttalere eller smart-TV-er.

For å strømme lyd til flere høyttalere samtidig med AirPlay 2 velger du flere AirPlay 2-kompatible høyttalere eller smart-TV-er. Hvis du vil be Siri om å spille en film eller et TV-program i et bestemt rom, legger du til AirPlay 2-kompatible høyttalere og smart-TV-er i rommet i Home-appen.

Strøm lyd fra iPhone, iPad eller iPod touch

Spill av musikk fra iPhone, iPad eller iPod touch, og bruk deretter Kontrollsenter til å styre hvor det skal spilles:

1. Åpne Kontrollsenter på iPhone iPod touch eller iPad:
    • På iPhone X eller nyere eller iPad med iPadOS eller nyere: Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.
    • På iPhone 8 eller tidligere eller iOS 11 eller tidligere: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  2. Trykk og hold på gruppen med kontroller øverst til høyre, og trykk deretter på AirPlay .
  3. Trykk på hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Du kan også bruke AirPlay til å strømme lyd fra apper på enheten. I så fall åpner du bare den aktuelle appen og trykker på AirPlay . Deretter trykker du på en eller flere høyttalere.

Strømme lyd fra Macen

1. Kontroller at Macen og høyttaleren er koblet til det samme Wi-Fi- eller Ethernet-nettverket.
  2. Åpne Apple Music på Mac.
  3. Klikk på AirPlay  til høyre for volumkontrollen i Apple Music.
  4. Klikk på hver høyttaler eller TV du vil skal spille av den aktuelle lyden.

Hvis du ikke ser AirPlay-symbolet  eller hvis du vil strømme lyd fra en annen app:

1. Velg Kontrollsenter  i menylinjen på Macen.
  2. Klikk på AirPlay  under Lyd.
  3. Velg en høyttaler du vil spille av den aktuelle lyden til.

Du kan ikke bruke AirPlay til å strømme lyd til flere høyttalere fra menylinjen på Mac.