Slik strømmer du lyd med AirPlay

Bruk AirPlay til å strømme musikk, podkaster og annen lyd fra Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere.

Strøm med AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk Kontrollsenter til raskt å strømme lyd fra iOS-enheten til Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere.

1. Åpne Kontrollsenter:
    • På iPhone X eller nyere eller iPad med iOS 12 eller nyere: Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.
    • På iPhone 8 eller tidligere eller iOS 11 eller tidligere: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  2. Trykk og hold på lydkortet øverst til høyre, og trykk på .
  3. Trykk på en høyttaler, eller trykk på flere høyttalere for å spille av den samme lyden på alle samtidig.

Du kan også strømme med AirPlay fra en app du bruker på iOS-enheten. Bare åpne appen, trykk på , og velg deretter en høyttaler.

Finn ut mer om kravene for å bruke AirPlay og hvilke høyttalere som støttes.

Strøm lyd med AirPlay fra Apple TV

Uansett om du ser på en film eller lytter til musikk på Apple TV kan du bruke AirPlay til å strømme lyd til HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere.

Strømming med AirPlay fra Apple TV til HomePod er for øyeblikket i beta.

Strømme lyd fra en video du ser på

1. Sveip ned fra toppen av Apple TV Remote mens du ser på en film på Apple TV.
  2. Velg Lyd.
  3. Velg en høyttaler. Eller velg flere høyttalere for å spille av lyd på alle samtidig.

Strømme musikk du lytter til

1. Sveip ned fra toppen av Apple TV Remote mens du lytter til musikk på Apple TV.
  2. Velg .
  3. Velg en høyttaler. Eller velg flere høyttalere for å spille av lyd på alle samtidig.

Du kan også trykke og holde på  på Apple TV Remote og velge en høyttaler.

AirPlay-lyd fra iTunes på Mac eller PC

For å strømme lyd fra iTunes til HomePod, Apple TV eller AirPlay-kompatible høyttalere må du kontrollere at Macen og de AirPlay-kompatible høyttalerne er på samme Wi-Fi- eller ethernet-nettverk. Følg deretter denne framgangsmåten:

1. Sørg for at du bruker nyeste versjon av iTunes på Mac eller PC.
  2. Åpne iTunes på Mac eller PC.
  3. Klikk på  til høyre for volumskyveknappen i iTunes.
  4. Klikk på en høyttaler du vil strømme lyd til. Eller klikk på flere høyttalere for å strømme lyd til alle samtidig.

Finn ut mer om kravene for å bruke AirPlay og hvilke høyttalere som støttes.

Strøm lyd med AirPlay fra Mac

For å strømme lyd fra Macen til Apple TV, HomePod eller AirPlay-kompatible høyttalere:

1. Kontroller at du har Macen og høyttaleren koblet til det samme Wi-Fi- eller ethernet-nettverket.
  2. Gå til Apple-menyen () > Systemvalg > Lyd.
  3. Velg enheten du vil strømme til, under Utgang.

For å få tilgang til alternativer for lydutgang ved å klikke på  i menylinjen velger du Vis volum i menylinjen.

Finn ut mer om kravene for å bruke AirPlay og hvilke høyttalere som støttes.