Om iCloud-tillegg, utvidelser og programtillegg for Windows-nettlesere

Hvis du skal bruke enkelte iCloud-funksjoner med Windows, må du kanskje installere tillegg, utvidelser eller programtillegg for nettleseren.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

iCloud Bookmarks-tillegg for Firefox

iCloud Bookmarks-tillegg for Firefox

Bruk iCloud for Windows til å holde Firefox-bokmerkene oppdatert på tvers av enhetene dine.

Slå på iCloud-bokmerker og installer iCloud Bookmarks-tillegget

1. Kontroller at PC-en og nettleseren oppfyller systemkravene for iCloud.
  2. Lukk Firefox og last ned og installer iCloud for Windows.
  3. Åpne iCloud for Windows.
  4. Velg Bokmerker > Alternativer.
  5. Velg Firefox > OK > Bruk.
  6. Klikk på Slå sammen for å dele gjeldende PC-bokmerkedata med iCloud.
  7. Klikk på Last ned. Siden med iCloud Bookmarks-tillegget åpnes.
  8. Velg Legg til Firefox > Installer nå. Tilleggsbehandlingen vil vise at iCloud Bookmarks er på.

Hvis du installerer Firefox etter iCloud for Windows, vil du ikke se det i Alternativer-listen før du lukker iCloud for Windows og åpner det på nytt.

Slå av iCloud Bookmarks for Firefox

Før du starter må du lage kopier av bokmerkene slik at du ikke mister dem.

1. Lukk Firefox.
  2. Åpne iCloud for Windows.
  3. Opphev valget av Bokmerker, og klikk på OK. Hvis du bruker flere nettlesere med iCloud-bokmerker, klikker du på Alternativer ved siden av Bokmerker, opphever valget av Firefox og klikker på OK.
  4. Klikk på Bruk > Fjern. Tilleggsbehandlingen i Firefox åpnes.
    • Klikk på Deaktiver for å stoppe midlertidig oppdateringer til iCloud-bokmerker med Firefox.
    • Klikk på Fjern for å slette tillegget og stoppe oppdateringer til iCloud-bokmerkene med Firefox. Hvis du senere vil slå på automatiske oppdateringer igjen, må du installere tillegget på nytt.

Hvis du sletter bokmerker mens iCloud Bookmarks-tillegget er deaktivert, og så bestemmer deg for å slå på automatiske oppdateringer igjen:

• Hvis du aktiverer tillegget direkte fra Firefox, blir de slettede bokmerkene fjernet fra alle enhetene dine som bruker iCloud-bokmerker.
  • Hvis du aktiverer tillegget ved å bruke iCloud for Windows, blir ikke de slettede bokmerkene fjernet fra andre enheter, og bokmerkene på de andre enhetene blir lagt tilbake i Firefox.

iCloud Bookmarks-utvidelse for Google Chrome

iCloud Bookmarks-utvidelse for Google Chrome

Bruk iCloud for Windows til å holde Google Chrome-bokmerkene oppdatert på tvers av enhetene dine.

Slå på iCloud-bokmerker og installer iCloud Bookmarks-utvidelsen

1. Kontroller at PC-en og nettleseren oppfyller systemkravene for iCloud.
  2. Lukk Chrome og last ned og installer iCloud for Windows.
  3. Åpne iCloud for Windows.
  4. Velg Bokmerker > Alternativer.
  5. Velg Chrome > OK > Bruk.
  6. Klikk på Slå sammen for å dele gjeldende PC-bokmerkedata med iCloud.
  7. Klikk på Last ned. Chrome Web Store-siden for iCloud Bookmarks-utvidelsen åpnes.
  8. Velg Legg til Chrome > Legg til. Chrome Web Store vil vise at iCloud Bookmarks er lagt til i Chrome.

Hvis du installerer Chrome etter iCloud for Windows, vil du ikke se det i Alternativer-listen før du lukker iCloud for Windows og åpner det på nytt.

Slå av iCloud Bookmarks for Chrome

Før du starter må du lage kopier av bokmerkene slik at du ikke mister viktig informasjon.

1. Lukk Chrome.
  2. Åpne iCloud for Windows.
  3. Opphev valget av Bokmerker, og klikk på OK. Hvis du bruker flere nettlesere med iCloud-bokmerker, klikker du på Alternativer ved siden av Bokmerker, opphever valget av Chrome og klikker på OK.
  4. Klikk på Bruk > Fjern.  Utvidelser-fanen åpnes i Chrome.
    • Fjern markeringen av avkrysningsruten Aktiver ved siden av iCloud Bookmarks for midlertidig å stoppe oppdateringer til iCloud-bokmerkene med Chrome.
    • Klikk på papirkurvsymbolet for å slette utvidelsen og stoppe oppdateringer til iCloud-bokmerkene med Chrome. Hvis du senere vil slå på automatiske oppdateringer igjen, må du installere utvidelsen på nytt.

Hvis du sletter bokmerker mens iCloud Bookmarks-utvidelsen er deaktivert, og så bestemmer deg for å slå på automatiske oppdateringer igjen:

• Hvis du aktiverer utvidelsen direkte fra Chrome, blir de slettede bokmerkene fjernet fra alle enhetene dine som bruker iCloud-bokmerker.
  • Hvis du aktiverer utvidelsen ved å bruke iCloud for Windows, blir ikke de slettede bokmerkene fjernet fra andre enheter, og bokmerkene på de andre enhetene blir lagt tilbake i Chrome.

iCloud Web App-programtillegg for Internet Explorer

Når du bruker Internet Explorer 9 for å få tilgang til iCloud.com, må du kanskje installere iCloud Web App-programtillegget:

Dette nettstedet vil installere følgende tillegg: iCloud Web App-programtillegg fra Apple, Inc

Hvis du ikke installerer programtillegget, kan du fortsatt bruke iCloud.com uten disse funksjonene:

• Legge til eller redigere et kontaktbilde
  • Legge til eller redigere kontoens bilde
  • Dra og slippe for å legge til vedlegg når du skriver en e-postmelding
  • Dra og slippe for å legge til vedlegg når du oppretter en kalenderhendelse
  • Dra og slippe for å laste opp dokumenter til iWork for iCloud-apper
  • Legge til bilder i dokumentene dine i iWork for iCloud

Hvis du oppgraderer til nyeste versjon av Internet Explorer, behøver du ikke å installere programtillegget. I Internet Explorer 9 kan du ikke dra mer enn ett vedlegg om gangen (bare én fil lastes opp). Legg til vedlegg ett om gangen i e-post eller kalenderhendelser eller når du laster opp til iCloud.com.

Du kan dra disse filtypene til Pages-appen på iCloud.com:

• Microsoft Word (.doc eller .docx)
  • Tekstfiler (.txt)

Du kan dra disse filtypene til Numbers-appen på iCloud.com:

• Numbers
  • Microsoft Excel (.xls eller .xlsx)
  • CSV-filer (.csv)
  • Tekstfiler (.txt)

Du kan dra disse filtypene til Keynote-appen på iCloud.com:

• Keynote
  • Microsoft PowerPoint (.ppt eller .pptx)

Lær mer om ActiveX-tillegg og sikkerhet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.