Få tilgang til utkast på en Exchange-konto på iPhone, iPad eller iPod touch

Du finner meldingsutkastene dine i Utkast-mappen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Med iOS 10 og Exchange ActiveSync (EAS) versjon 16 og nyere, synkroniserer Microsoft Exchange-serveren meldingsutkast på iPhone, iPad og iPod touch.

Utkast-mappen er øverst på listen over mapper i Mail. I denne mappen kan du finne meldingsutkast som du har opprettet og lagret. Når du bruker Exchange-kontoen din kan du redigere og sende disse utkastene fra alle enhetene eller datamaskinene dine.

iOS 9 støtter Exchange ActiveSync (EAS) versjon 16, men inkluderer ikke synkronisering av meldingsutkast.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.