Om sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.6.4 for AirPort-basestasjon

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.6.4 for AirPort-basestasjon.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Firmwareoppdatering 7.6.4 for AirPort-basestasjon

• Tilgjengelig for AirPort Extreme-basestasjon med 802.11n, AirPort Express-basestasjon med 802.11n, Time Capsule

Virkning: En tilknyttet klient kan være i stand til å forårsake uventet avslutning av en basestasjon

Beskrivelse: Det var et problem i analyseringen av små rammer med uriktige lengder. Dette problemet ble løst ved å legge til størrelseskontroll i analyseringen av små rammer.

CVE-ID

CVE-2013-5132 : Joonas Kuorilehto fra Codenomicon

Installeringsmerknad for firmwareversjon 7.6.4

Firmwareversjon 7.6.4 installeres på en Time Capsule eller AirPort-basestasjon med 802.11n via AirPort-verktøy, som følger med enheten.

Det anbefales at AirPort-verktøy 6.3.1 blir installert før oppgradering til firmwareversion 7.6.4 på OS X-systemer, og AirPort-verktøy 1.3.1 for iOS-enheter.

AirPort-verktøy kan hentes via Apples nettsted for nedlasting av programvare: http://support.apple.com/no_NO/downloads/

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.