Opprett et NetBoot-, NetInstall eller NetRestore-volum

Finn ut hvordan du oppretter nettverksstartvolumer for Mac-maskiner som støtter dem.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis du må installere macOS på nytt, kan du finne ut hvordan du installerer macOS på nytt i organisasjonen.

Datamaskiner som støtter nettverksstartvolumer

Disse Mac-modellene støtter oppstart fra et NetBoot-, NetInstall- eller NetRestore-volum:

Opprett et nettverksstartvolum

Hvis Macen støtter nettverksstartvolumer, kan du bruke et av disse verktøyene til å opprette volumet:

• System Image Utility, som er tilgjengelig under /System/Library/CoreServices/Applications/.
  • Kommandolinjeverktøyet imagetool. Hvis du vil ha mer informasjon om dette verktøyet, kan du skrive inn denne kommandoen i Terminal:
/System/Library/CoreServices/Applications/System\ Image\ Utility.app/Contents/MacOS/imagetool

Nettverksvolumet må inneholde en versjon og byggversjon av macOS som er kompatibel med Macen som bruker det. For å hindre at en Mac forsøker å starte fra et nettverkvolum som ikke er kompatibelt, bruker du arbeidsflythandlingen Filter Computer Models med System Image Utility.