Produktmerknader for Logic Remote

Finn ut hva som er nytt i Logic Remote.

Nyheter i Logic Remote 1.5.4

Stabilitet og pålitelighet

• Løser et problem der Logic Remote kunne avsluttes uventet ved raskt skifting mellom visninger.

• Løser et problem der Logic Remote kunne avsluttes uventet eller slutte å fungere ved dobbelttrykking på en knapp mens en lokalmeny er åpen.

Mikser

• Logic Remote kan nå legge til RemixFX til hovedutgangsbussen i omgivelseslydsprosjekter.

• Sender viser nå en visuell indikasjon når Sender på uttoning er aktiv.

• Uttoninger kan nå justeres så snart de berøres.

Live Loops

• Innstillinger for kolonner i Live Loops-rutenettet ved hjelp av Logic Remote beholdes nå når et prosjekt lukkes og deretter åpnes på nytt.

• Bibliotekvisningen lukkes nå etter at Apple Loops er dratt fra biblioteket til Live Loops-rutenettet.

Trinnsequencer

• Det er nå mulig å legge til og fjerne underrader i Trinnsequencer ved hjelp av Logic Remote.

Lydbibliotek og innhold

• Filteret i lydbiblioteket i Logic Remote forblir nå synkronisert med filteret i Logic Pro for Mac.

Tilkobling

• Hvis Logic Remote blir koblet fra Logic, viser den nå endringer som er gjort i Trinnsequencer-radene i Logic etter at tilkoblingen er gjenopprettet.

Tidligere versjoner

Logic Remote 3.5.1

Ytelse

• Rulleytelsen i mikseren er forbedret.

Tilgjengelighet

• VoiceOver kunngjør nå alle Key Signatures (tonesignaturer) på riktig måte.

• VoiceOver kunngjør nå spornavnet på LCD-skjermen på riktig måte.

• VoiceOver kunngjør nå spillehodeposisjonen på LCD-skjermen på riktig måte.

• VoiceOver kunngjør nå Cycle-knappen (Syklus) på riktig måte.

• Løser et problem der VoiceOver noen ganger kunne kunngjøre en Arpeggier-knapp på LCD-skjermen som ikke eksisterer.

Mikser

• Det er nå mulig å flytte programtillegg mellom innsatser i Channel Strip-inspektøren (Kanalstripe-inspektøren).

• Det første programtilleggsporet på kanalstriper med inaktive programtillegg er nå synlig i Logic Remote.

• Det er nå mulig å kopiere / lime inn programtillegg-innstillinger mellom Mikser-visningen og Plug-in Controls-visningen.

• Pan-knotter for Sends on Faders (sendinger på fadere) er nå synlige i Logic Remote-mikseren i Independent Pan-modus (uavhengig panorering-modus).

• Pre-fader sends (Pre-fader sendinger) indikeres nå med en annen farge i mikseren.

Live Loops

• Det er nå mulig å merke slette spor fra Live Loops-rutenettet i Logic Remote.

• Celler i køen i Live Loops-rutenettet blinker nå synkronisert med hverandre etter at de er valgt én etter én.

• Det er nå mulig å slette Live Loops-spor i Logic Control.

• Logic Remote viser nå en kurveoversikt for lyd som er tatt opp i Live Loops-celler etter at opptaket er stoppet med den globale knappen for Transport Stop (transportstopp).

Lydbibliotek

• Det er nå mulig å velge lyder fra Lydbibliotek i MainStage med Logic Remote.

Smart Controls

• Smart Controls i MainStage-gitarkonserter er nå alltid tilgjengelige i Logic Remote

Tastekommandoer

• Kommandoen Spill av fra forrige Finn-posisjon fungerer nå som forventet.

Smart Help

• Det vises ikke lenger et unødvendig varsel med teksten Unable to download Smart Help content (kan ikke laste ned Smart Help-innhold) når Logic Pro for Mac åpnes på nytt og innholdet allerede er lastet ned.

Logic Remote 1.5.2

Hva er nytt

• Støtte for utvidede verktøy i Trinnsequencer som muliggjør direkte trinnopptak, melodisk trommemønsterredigering med mer.

• Gir stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

Nye funksjoner og forbedringer

• Det finnes nå en oppføring for Lagre som på Innstillinger-menyen.

• Visningen Trinnsequencer inkluderer nå muligheten til å spille inn direkte i rader.

• Visningen Trinnsequencer tilbyr nå en monomodus for å forenkle redigering av monofoniske mønstre som basslinjer.

• Visningen Trinnsequencer på iPad inkluderer nå muligheten til å kontrollere trinninndataopptaksmodus.

Stabilitet og pålitelighet

• Løser et problem der Logic Remote uventet avsluttes når du bytter visning fra Tastekommandoer til Smart hjelp mens hjelpeinnholdet lastes ned.

Ytelse

• Rulleytelsen i Logic Remote forbedres når du navigerer i mikseren ved hjelp av venstre eller høyre piltast i Logic Pro.

Tilgjengelighet

• VoiceOver kunngjør nå valgknappen Effektoppsett på riktig måte når Logic Remote brukes med MainStage.

• Live Loops-rutenettet i Logic Remote er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• Remix FX-kontrollene i Logic Remote er nå tilgjengelige med VoiceOver.

Live Loops

• Justeringer i Alchemys Smart Controls-parametere registreres nå riktig fra Logic Remote til Live Loops.

• Endringer som er gjort i Innstillinger-menyen i Live Loops, vises nå som forventet.

• Det er nå mulig å merke flere tomme Live Loops-celler i Logic Remote.

• Live Loops' Drummer- og Mønster-celler kan nå flyttes mellom alle sporene i en sporstakk i Logic Remote.

• Det er nå mulig å merke flere celler i Live Loops-visningen langs topplinjen i Keyboard-visningen.

• Løser et problem der Live Loops-skjermen øverst i vinduet Smart Controls og gripebrett uventet forsvinner når du slår på Skjul spor-visningen i Logic Pro.

• Hvis du sveiper fra én Live Loops-kolonneutløser til en annen i Logic Remote, legges celler i kø i Logic Pro som forventet.

• Det er nå en gainkontroll på undermenyen Avspilling for Live Loops-celler.

Trinnsequencer

• Mønsterområder i Trinnsequencer fortsetter nå å spille hvis visningen Trinnsequencer er skjult mens du spiller, og du trykker på en Live Loops-celle for å legge til et trinn.

• Pattern Inspector (Mønsterinspektør) inkluderer nå muligheten til å kontrollere innstillinger for Legato, Automatiseringsmodus og MIDI-kanal.

Mikser

• Når en utgang i MainStage er satt til mono, viser ikke Logic Remote lenger en panoreringskontroll på kanalstripen.

• Hvis du velger en mikserkanal i Logic Remote, oppheves nå merkingen av andre flervalgte spor.

• Menyelementet Sends on Faders (Sendinger på fadere) er nå konsekvent tilgjengelig.

• Valg av innsatser på kanalstriper for programvareinstrument fortsetter nå å fungere etter at du har fjernet et programtillegg for programvareinstrument og deretter satt inn en annen.

• Dobbelttrykk på fadere tilbakestiller dem nå til 0 db som forventet.

• Volumet er nå justerbart etter at de er flyttet til sine minimale posisjoner.

• Kanalmålere i mikseren fortsetter nå å vises mens du ruller visningen i Logic Remote.

• Popup-vinduer for sendinger åpnes nå umiddelbart når de trykkes på.

• Visningen for Alchemy-programtillegget går ikke lenger tilbake til side 1 når kanalvisningen slås på eller av.

• Visningen Space Designer-programtillegget bytter ikke lenger til side 1 når en verdi på side 2 redigeres.

• Løser et problem der Logic Remote uventet viste fadere for kanaler som ikke inkluderte den valgte sendingen i modusen Sends on Faders (Sendinger på fadere).

• Løser et problem der Logic Remote uventet viser mikserkontroller når et mappespor er valgt.

• Mikservisningen i Logic Remote oppdateres nå på en mer pålitelig måte for å samsvare med Logic Pro.

• Sveiping med to fingre på Magic Trackpad 2 justerer nå volumfadere som forventet.

Programtillegg

• Hvis du slår av eller på knappen EQ av/på i Chromaverb, hopper ikke lenger programtilleggvinduet til side 1.

Remix FX

• Endringer som gjøres i filterstripen for Remix FX med FX-lås aktivert, gjenspeiles nå når hele Remix FX-visningen er synlig.

• Det er nå mulig å nå oppføringer nederst i Remix FX-visningen i Logic Remote.

Smart Controls

• Visningen Smart Controls i Logic Remote oppdateres nå på en mer pålitelig måte for å samsvare med Logic Pro.

Automatisering

• Fadere på Logic Remote oppdateres nå som forventet når du bruker automatiseringsmodusene Touch Trim (Trykk – klipp) eller Touch Relative (Trykk– relativ).

Tastekommandoer

• Nye indikatorer som er opprettet med en tastekommando i Logic Remote, vises nå umiddelbart i Logic Remote.

• Hvis du trykker på 1-tasten på et Smart Keyboard for å åpne visningen Smart Controls og keyboard, åpnes ikke lenger Loop-leseren hvis Loop-leseren ble vist i forrige visning.

• Visningen Tastekommandoer åpnes nå direkte på den sist viste siden når du kommer tilbake fra en annen visning.

• Det er nå en Lagre prosjekt-tastekommando tilgjengelig for Magic Keyboard.

• Løser ulike problemer med å utføre tastekommandoer med et Bluetooth-tastatur tilkoblet iPhone.

• Menyen Rediger tastekommandoer vises nå som forventet etter at du har flyttet bibliotekvisningen til bunnen av skjermen.

• Redigeringsprogrammet for Tastekommandoer vises nå som forventet etter at du har valgt Rediger tastekommandoer mens tidslinjen vises.

Generelt

• Hvis du legger til samplinger i Drum Machine Designer, vises det ikke lenger et kortvarig, uventet varsel i Logic Remote.

• Tidsvisningen forblir nå synlig når du bytter enhetsretning fra liggende til stående på iPhone.

• Notater opprettholdes nå som forventet når du spiller inn MIDI med Sustain aktivert i Smart Keyboard.

• Løser et problem der bytte fra Remix FX til Channel EQ (Kanal-EQ) kan føre til en uskarp eller tom skjerm.

• Plasseringen og størrelsen på biblioteket når du bytter visning, er forbedret.

Logic Remote 1.5.1

Stabilitet/pålitelighet

• Logic Remote avslutter ikke lenger uventet noen ganger når du spiller noter på et tilkoblet MIDI-keyboard.

Mikser

• Mikservisningen i Logic Remote oppdateres nå på en mer pålitelig måte for å samsvare med Logic Pro.

• Hvis du på iPad flytter en fader på mikseren etter å ha rullet, fører det ikke lenger til at andre fadere også beveger seg.

Live Loops

• Knappen Grid Stop (Rutenettstopp) oppfører seg nå som forventet etter å ha trykket på Rediger i Live Loops-visningen.

Touch-instrumenter

• Trommepader og Smart Controls vises nå på en pålitelig måte når du laster inn elektroniske trommesett.

Logic Remote 1.5

Nye funksjoner og forbedringer

• Legger til muligheten til å kontrollere Trinnsequencer ved hjelp av iPad eller iPhone for å lage rytmer, basslinjer og melodiske deler.

• Støtter tastaturkommandoer når du bruker et Smart Keyboard eller Bluetooth-tastatur.

Stabilitet og pålitelighet

• Logic Remote henger ikke lenger noen ganger

• når du åpner biblioteket etter å ha sett på mikseren når du er koblet til MainStage

• når du bruker Live Loops og Remix FX på en iPhone

Tilgjengelighet

• VoiceOver kunngjør nå knappene for valg av visning i topplinjen.

• Bruk av VoiceOver til å deaktivere Sustain på Akkordstriper fungerer nå som det skal.

Live Loops

• Scenenavn og utløserknapper forblir nå synlige mens du drar Live Loops-celler.

• Live Loops oppfører seg nå mer pålitelig når du velger og utløser scener.

• Vinduet for sceneinnstillinger vises nå på en pålitelig måte etter at du har lagt til spor i Logic Pro.

• Sveiping for å utløse celler setter dem nå pålitelig i kø for avspilling.

• Logic Remote oppdaterer nå visningen på en pålitelig måte for å vise Live Loops-celler som er valgt i Logic.

• Logic Remote ruller nå pålitelig etter at størrelsen på Live Loops-rutenettet er justert.

• Lange noter kuttes ikke lenger uventet når celleopptaket starter.

• Live Loops-cellefarger vises nå riktig når alternativet Region Color (Områdefarge) er satt til As Track Color (Som sporfarge) i Logic Pro.

Mikser

• To fingerbevegelser på en ekstern styreflate kan nå brukes til å kontrollere panorere, knotter og fadere.

• Mikservisningen i Logic Remote oppdateres nå på en mer pålitelig måte for å samsvare med Logic Pro.

• Kontrollknappene for sidevisningen i programtilleggvinduer reagerer nå på enkelttrykk.

• Drum Kit Designer-programtillegget vises nå på en pålitelig måte på kanalstripen for Drummer-spor.

Smart Controls

• Smart Controls-visningen i Logic Pro oppdateres nå for å gjenspeile endringer som er gjort på Logic Remote.

Touch-instrumenter

• Touch-instrumenter reagerer nå på en pålitelig måte på MIDI-inndata fra eksterne kontrollere som er koblet til med kameraadaptersettet.

• Gripebrett-visningen på iPhone forblir nå synlig etter å ha gått til visningen Perform Using (Framfør med) og tilbake uten å endre valget.

Innhold

• Bibliotek-vinduet forblir nå åpent etter å ha trykket på en forhåndsinnstilling for å gjøre det enklere å bla gjennom lyder.

Generelt

• På iPhone fungerer nå Klipp ut-kommandoen som forventet etter at du har valgt Live Loops-celler i liggende retning og deretter byttet til stående retning før du utfører Klipp ut-kommandoen.

• Logic Remote viser nå riktig spor etter at du har byttet visningen fra Smart Controls til Live Loops.

• Logic Remote viser nå en dialog når Nytt spor-vinduet er åpent i et nytt tomt prosjekt i Logic Pro.

Logic Remote 1.4

Nye funksjoner/forbedringer

• Styr Live Loops fra iPad eller iPhone ved å utløse celler eller bytte mellom scener.

• Bruk Multi-Touch til å utføre Remix FX på individuelle spor eller hele sangmiksen.

• Bla gjennom og legg til Apple Loops i Live Loops-prosjektene dine fra iPad.

• Logic Remote støtter nå mørk modus.

Tilgjengelighet

• Gripebrett på iPhone er nå tilgjengelig ved hjelp av VoiceOver.

• Innstillinger for I/O, Sender og masterfader er nå tilgjengelig med VoiceOver.

• Knappen for forrige spor kunngjøres nå riktig av VoiceOver.

Stabilitet/pålitelighet

• Logic Remote avslutter ikke lenger uventet noen ganger når du spiller akkordstriper umiddelbart etter å ha vekket enheten på iPad Pro med 12,9-tommers skjerm.

• Logic Remote avsluttes ikke lenger uventet noen ganger når du endrer effektsett raskt i MainStage.

Mikser

• Menyelementene Panorer og Binaural Pan (Binaural panorering) vises ikke lenger uventet på monospor, og vises som forventet på stereospor.

• Flytting av en fader til +6 dB i Logic Remote fører ikke lenger til at den tilsvarende faderen i Logic hopper til -∞.

• Sporstabler viser ikke lenger en overflødig panoreringskontroll.

• Når du justerer en panoreringskontroll, viser overlegget nå den absolutte panoreringsverdien i stedet for verdien i forhold til forrige innstilling.

• Logic Remote viser nå fadere i gull når Logic var i modusen Sends on Faders (Sendinger på fadere).

• I prosjekter som inneholder flere kanaler enn det som kan vises samtidig, er det nå mulig å sveipe visningen direkte til masterkanalstripen i mikseren.

• Logic Remote viser nå på en pålitelig måte et nytt programtillegg satt inn på en kanalstripe.

• Pop-up-vinduer for kanalstripeinndata, utdata, stereo og panoreringstilordninger viser nå hakemerker ved siden av de tildelte innstillingene.

• Logic Remote viser ikke lenger falske solo-knapper på kanalstripene for stereoutgang og master.

• Buss-sendinger blir ikke lenger uventet omgått etter at en annen buss er omgått, enhetens Hjem-knapp trykkes, og deretter blir Logic Remote brakt til forgrunnen igjen.

• Knappene for å åpne programtillegg fungerer nå på en pålitelig måte.

• Instrumentsporet på kanalstriper for programvareinstrument bytter ikke lenger til «No Input» (Ingen inndata) i stedet for «Instrument» når et Drum Kit Designer-programtillegg fjernes fra sporet ved hjelp av Logic Control.

• Popup-vinduer for programtillegg fungerer nå på en pålitelig måte etter endring av rekkefølgen på programtillegg på kanalstripen.

• Den første kanalen er nå riktig merket «Audio 1» i prosjekter som inneholder et stort antall spor.

• De første sporene i Logic Remote-mikseren reagerer nå på berøring i prosjekter som inneholder flere spor enn det som passer på én gang på iPad-skjermen.

• Faderne på Logic Remote oppdateres nå synlig som forventet etter å ha skrevet automatisering.

• Logic Remote-fadere viser nå trinn med desimaltall for faderverdier.

• Monokanaler viser ikke lenger feilaktig en panoreringskontroll panorert helt til venstre.

Programtillegg

• Bytting fra et programtillegg med flere sider til en med en enkelt side fører ikke lenger til at visningen blir tom.

• Linear Phase EQ (Lineær fase-EQ) har nå samme design som i Logic Pro X og MainStage.

• Gainkontrollene for parametriske bånd i Channel EQ (Kanal-EQ) påvirker nå de riktige båndene.

• Skalakontrollene Channel EQ Gain Scaler (Gainskalering for kanal-EQ) og Analysator kan nå justeres direkte fra berøringsskjermen.

• Logic Remote viser nå pålitelig det skyggelagte båndbreddeområdet for et EQ-bånd i Channel EQ (Kanal-EQ) mens frekvensen justeres.

Smart Controls

• Drum Machine Designer-settnavn vises nå som forventet i Trommepader-visningen.

Generelt

• Smart Controls vises ikke lenger som inaktive etter at du har angret sletting av et effektsett.

• Sustain-bryteren aktiveres nå på en pålitelig måte når du bruker Logic Remote med MainStage når du bytter fra «Smart Controls og keyboard» til «Akkordstriper» og tilbake til «Smart Controls og keyboard» igjen.

• Tastaturkommando-visningen beholder nå gjeldende side når du bytter til en annen visning og deretter tilbake.

• Tempo-knappen i tempo- og taktsignaturvinduet indikerer nå synlig at den trykkes på.

• Når du redigerer Tastaturkommando-siden på en iPhone i liggende retning, angis riktig sidetall på en pålitelig måte.

• Spillehodet endrer ikke lenger uventet posisjon når du bytter fra stående til liggende retning på iPhone X.

Logic Remote 1.3.5

• Stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

Logic Remote 1.3.4

• Stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

Logic Remote 1.3.3

Nye funksjoner og forbedringer

• iPhone har nå flere Touch-instrumentkontrollere, inkludert gitar, bass, trommer, Smart Strings og akkordstripe.

Mikser

• Navnet på Master Output-kanalen i mikseren forblir nå synlig etter å ha lagt til spor.

• På iPhone vises det ikke lenger feilaktig inngangskontroller for lydgrensesnitt når man velger en tom kanalstripe for et programvareinstrument.

• EQ vises igjen riktig på iOS-enheten.

• Kanalstriper for eksterne instrumenter som er lagt til i MainStage, viser nå soloknapper i Logic Remote.

• Stereoutgangskanalen viser ikke lenger en Opptak-knapp på iPhone noen ganger.

• Popoveren for programtillegg-innstillingen forblir nå åpen til du trykker utenfor grensene, noe som gjør det enklere å teste forskjellige innstillinger.

Stabilitet og pålitelighet

• Logic Remote avsluttes ikke lenger uventet på iPhone hvis enheten er rotert mens dialogboksen «Åpne et Logic-prosjekt for å starte» vises.

Generelt

• Hvis MainStage åpnes på nytt mens Logic Remote viser dialogboksen «Åpne en MainStage-konsert for å starte», lukkes nå dialogboksen som forventet når du åpner en konsert.

• Logic Remote viser nå dialogboksen «Åpne et Logic-prosjekt for å starte» i stedet for mikseren fra det forrige prosjektet når en fil lukkes hos verten.

• Logic Remote tillater nå opprettelse av opptil seks Drummer-spor med GarageBand.

• Dempede toner som spilles på gripebrettet til en akkordstripe, tas nå opp på riktig måte i GarageBand.

• Sustain deaktiveres nå automatisk når arpeggiatoren er aktivert.

• Det er nå bedre respons på anslagsfølsomhet ved spilling av Touch-instrumenter.

Programtillegg

• Logic Remote styrer nå pucken i Alchemy som forventet.

Logic Remote 1.3.2

Mikser

• Rulling på mikseren fører ikke lenger til at toppmålerne blir blanke.

• Endringer av spornavn og farger på verten er nå umiddelbart synlig i inspektøren til Logic Remote.

• Trykking på et tomt signal i Logic Remote viser ikke lenger ubrukelige kommandoer, som for eksempel Overstyr.

• Signaler-menyen vises ikke lenger uventet når brukeren trykker på en ekstern MIDI- eller utgangskanal.

• Endringer i en kanals panoreringsmodus i vertsprogramområdet vises nå umiddelbart i Logic Remote.

• Panoreringskontroller for stereo kan nå inverteres direkte fra Logic Remote.

• Opptak-knappen blir nå synlig når Show/Hide Record Enable Button (Vis/skjul aktiveringsknapp for opptak) er valgt i GarageBand ved bruk av Logic Remote på iPhone.

• Det er nå mulig å legge til flere signaler med Logic Remote når den første siden med signaler er full og det fremdeles ikke er signaler på den andre siden.

Generelt

• På iPhone er nå alle verdier for takt og slag synlige når posisjonen til spillehodet er før den første takten i sangen.

• Tidslinjen forblir nå synlig når enheten vendes til landskapsmodus og deretter tilbake til portrettmodus.

• Hjelpemerker forblir nå synlige på iPhone.

Logic Remote 1.3.1

Touch-instrumenter

• Det er nå mulig å angi Drum Kit som touch-instrumentinngang for alle programvareinstrument-effektoppsett.

• Inngangsmetoden for touch-instrumenter til Logic Remote oppdateres nå ved endring av effektoppsett.

• Touch-instrumenttastaturet sender ikke lenger et uventet stort antall Sustain Off-meldinger i noen tilfeller.

Mikser

• Nivåmålere i programmet registrerer nå topper på en konsekvent måte.

• Nivåmålere viser nå verdiavlesninger.

• Dobbeltrykking på en tom EQ-oversikt legger nå til den typen EQ-programtillegg som er spesifisert av vertsprogrammet.

• Dobbeltrykking på kompressorsporet setter nå inn et Compressor-programtillegg.

• Dobbeltrykking på en volumfader setter nå forsterkning til 0 db.

• Mikserkanaler viser nå en klippindikator på iPhone.

• Det er nå mulig å tilbakestille alle nivåmålere ved å trykke på toppnivåvisningen på én måler.

• Det er nå mulig å omgå enkeltstående signaler i Logic Remote Mixer-visningen.

• Det er nå mulig å tilordne nye signaler i Logic Remote Mixer-visningen.

• Omgåtte signaler er nå nedtonet i Logic Remote Mixer-visningen.

• Programtillegg som er tilordnet kanalstriper, kan åpnes med et dobbeltrykk.

• Fjerning av det siste signalet fra Signal 5–8-banken på iPhone fører nå til at visningen bytter til Signal 1–4-banken som forventet.

• Skalaen på Master-måleren på iPhone vises ikke lenger som lineær når eksponentiell er valgt i Logic-innstillingene.

• Prev/Next-knappene (Forrige/Neste) i EXS24 er nå merket riktig.

Tastekommandoer

• Tastekommando-knappene på Logic Remote lyser nå for å vise tilstand.

Generelt

• Logic Remote støtter nå automatiseringsmodusene Trim (Klipp) og Relative (Relativ).

• Logic Remote viser nå riktig bane til valgte effektoppsett.

• Logic Remote sender ikke lenger uventede Sustain off-meldinger ved starten av MIDI-opptak.

• Mellomromstasten på et iPad Pro Smart Keyboard kan nå brukes til stopp/start.

Logic Remote 1.3

Nye funksjoner og forbedringer

• Legger til støtte for iPad Pro og iPhone.

(iPhone-versjon er bare kompatibel med Logic Pro X og begrenset til transportkontroller, tokanals stripefadere, automatiseringsopptak og tilgang til tastekommandoer)

• Du kan nå koble til flere enheter som kjører Logic Remote samtidig til det samme vertsprogrammet.

• Du kan nå dra tastkommando-knapper til nye steder i Tastkommando-visningen.

• Nullstill solo-knappen kontrollerer nå Fjern/hent solo-knappen i Logic Pro X.

iPad Pro-forbedringer

• Den høyere oppløsningen på iPad Pro gjør at den kan vise mer:

• Antall synlige kanalstriper i mikseren øker fra 9 til 12.

• Maksimalt antall spillbare pianotangenter er økt fra 31 til 41.

• Antall synlige tastkommando-knapper er økt fra 24 til 35.

• Antall gjeldende spillbare akkordstriper er økt fra 8 til 12.

• Logic Remote på iPad Pro inkluderer en kombinert visning med en rad med tastekommandoer i tillegg til Smart Controls + Touch-instrument-visningen og Akkordstriper-visningen.

• På iPad Pro er Kanalstripe-elementet kombinert med grensesnittet for programtillegg. Dette gjør at du kan bruke programtillegg-kjeden uten å gå tilbake til Mikser-visningen.

Pålitelighet

• Logic Remote 1.3 inkluderer en rekke feilrettinger og forbedringer for å forbedre tilkoblingen.

Tastekommandoer

• Tastekommandoer-vinduet oppdateres nå som forventet ved ny tilkobling til en vert.

• Trykking på en tastekommando-celle som ikke er tilordnet på Logic Remote, fører ikke lenger til at skjermen på Logic Pro X blinker.

Programtillegg

• Det er ikke lenger nødvendig å åpne et Channel EQ-vindu (Kanal-EQ) for programtillegg på verten for at Logic Remote skal vise EQ-kurven.

• Justering av ES2 Digiwaves-skyveknappen fra Logic Remote fører ikke lenger til at ES2 uventet går gjennom bølgene.

Touch-instrumenter

• Keyboardet på skjermen starter nå lyd som forventet etter bytting fra keyboardet til akkordstriper og deretter tilbake til keyboardet.

Logic Remote 1.2.3

• EQ-grafen på Channel EQ tegnes nå riktig.

• Forsterkningsverdier på Channel EQ vises nå på riktig sted på skjermen.

• Logic Remote viser ikke lenger Notegjentakelse- og Punktsletting-knapper på Trommepader-visningen når den brukes sammen med GarageBand.

Logic Remote 1.2.2

Nye funksjoner

• Logic Remote inkluderer nå Transform Pad og X/Y Smart Controls for Alchemy-instrumenter i faner.

• Det er nå mulig å opprette mer enn ett Drummer-spor i Logic Pro X eller GarageBand med Logic Remote.

• Et dobbeltrykk på et instrumentspor åpner nå Instrument-programtillegget.

Andre oppdateringer

• Inkluderer generelle stabilitetsforbedringer.

• Logic Remote viser nå samme varseldialog som Logic Pro X når Automatisert skriving-modus er valgt.

• Ved valg av en inngang eller utgang i Logic Remote vises nå den gjeldende kanalen med et avkrysningsmerke.

Logic Remote 1.2.1

Nye funksjoner

• Logic Remote viser ikke lenger en unødvendig Solo-knapp på eksterne MIDI-kanalstriper.

• Redigering av grafer i Graphic EQ er mer responsivt.

• Du kan nå fjerne lokalmenyer fra en kanalstripe ved å trykke hvor som helst på den samme kanalstripen.

Logic Remote 1.2

Nye funksjoner

• Du kan justere Logic Pro X Channel EQ direkte fra en iPad.

• En ny plugin-visning gir tilgang til parametere for Logic- eller Audio Unit-programtillegg med Logic Pro X.

• Du kan legge til eller omorganisere programtillegg med Logic Pro X eksternt.

• Kontroller mikrofon og andre inngangsinnstillinger for kompatible lydgrensesnitt

• Det er nå mulig å navigere spor i LCD-lokalmenyen.

• Ved å holde knappene for å bytte transportkanal kan du nå rulle gjennom spor eller kanaler.

• Et enkelttrykk i midten av en knott påvirker ikke lenger verdien.

• Bassgripebrett-touchinstrumentet er nå tilgjengelig med alle effektsett.

• Logic Remote har nå et alternativ for å overstyre systemdvaleinnstillingene på iPad.

• Statusen til Metronom-knappen gjenspeiler nå statusen til metronomen i Logic Pro X eller GarageBand.

• Mikseren åpner nå den sist valgte visningen.

Stabilitet

• Logic Remote lukkes ikke lenger uventet ved bytting til Smart Controls-visningen fra Trommepad- eller Akkordstripe-visningen med et trommemaskin-effektoppsett valgt.

Generelt

• Hvis du gjenåpner Logic Pro X, viser ikke Logic Remote lenger en unødvendig «Åpne et Logic-prosjekt»-dialogboks når den kobler til på nytt.

• Logic Remote overstyrer ikke lenger tremoloknott-posisjonen til MainStage.

• Knappene for neste og forrige effektoppsett er nå tilgjengelige med MainStage når du velger første eller siste effektoppsett på effektoppsettlisten.

Logic Remote 1.1.1

• Legger til støtte for iOS 8

Logic Remote 1.1

• Ny strømlinjet design

• Legger til flere skalavalg for touch-instrumenter

Logic Remote 1.0.4

Løser et problem som forhindret skalamoduser og akkordstriper fra å oppdatere til gjeldende toneart for prosjektet.

Logic Remote 1.0.3

• Inkluderer støtte for MainStage 3.

• Det er nå en skyveknapp for å justere anslagsfølsomheten til touch-instrumenter.

• Logic Remote har ikke lenger menyvalget «Nytt Drummer-spor» når det gjeldende Logic-prosjektet allerede har et Drummer-spor.

• Skjermen for å sette inn et programtillegg er ikke lenger tom etter oppretting av et nytt prosjekt i Smart Controls- / Touch-instrument-visningen.

• Fjern tastekommando-menyobjektet vises ikke lenger ved trykking på en tom brikke i Tastkommando-vinduet.

• Løser et sjeldent problem der tidslinjene i Logic Remote og GarageBand kan bli usynkroniserte.

• Logic Remote forhindrer ikke lenger iPad fra å gå i dvalemodus.

• Når det opprettes et nytt effektsett via tannhjul-menyen, bytter nå Logic Remote til Bibliotek-visningen.

• Inkluderer flere tilgjengelighetsforbedringer.

Logic Remote 1.0.2

• Legger til kompatibilitet med GarageBand for Mac (v10.0).

• Anslagsområde kan justeres for Touch-instrumenter.

• Bibliotek-navigeringsvinduet og Smart Controls kan nå vises på skjermen samtidig.

• Inkluderer flere forbedringer for ytelse og stabilitet.

Logic Remote 1.0.1

• Inkluderer flere forbedringer for å løse problemer relatert til å koble Logic Remote til datamaskinen med Logic Pro X.

• Løser et problem der Logic Remote kan lukkes uventet ved endring av bank i mikseren samtidig som en fader flyttes.

• Løser et problem der noter kan henge ved endring av artikulasjonsinnstillinger.

• Løser et problem der Akkordstriper-vinduet kan bli svart hvis et tomt programvareinstrumentspor ble opprettet mens det var åpent.

• Løser et problem der Logic Remote LCD noen ganger viste «Ikke tilkoblet» etter vellykket tilkobling til Logic Pro X.

• Anslagsområdet ved spilling av programvareinstrumenter fra Logic Remote er økt.

• Løser en problem der bytting ut av Logic Remote ved holding av noter på tastaturet kan føre til at noter henger seg i Logic Pro X.

• Inkluderer flere forbedringer for å redusere sannsynligheten for hengende noter ved bruk av et USB-tastatur med iPad.

• iPad går ikke lenger i dvale hvis Logic Remote sender MIDI, eller hvis Logic Pro X spiller.