Om OS X Mountain Lion v10.8.5-oppdateringen

Lær om OS X Mountain Lion v10.8.5-oppdateringen.

OS X Mountain Lion v10.8.5-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mountain Lion.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Velg Apple-menyen () > Programvareoppdatering for å se etter den nyeste Apple-programvaren via Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installasjonsprogrammene er tilgjengelige fra Apple-kundestøtte Nedlastinger

Om oppdateringen

OS X Mountain Lion v10.8.5-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mountain Lion. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Mac-maskinen din. Denne oppdateringen:

• Løser et problem som hindrer at Mail viser meldinger
  • Forbedrer ytelsen ved AFP-filoverføring via 802.11ac Wi-Fi
  • Løser et problem som kan hindre at en skjermsparer starter automatisk
  • Forbedrer Xsan-pålitelighet
  • Forbedrer påliteligheten ved overføring av store filer via Ethernet
  • Forbedrer ytelsen under godkjenning til en Open Directory-tjener
  • Løser et problem som hindret et smartkort i å låse opp valgrutene i Systemvalg
  • Inneholder forbedringer som er inkludert i Programvareoppdatering 1.0 for MacBook Air (midten av 2013)

Om OS X v10.8.5-tilleggsoppdateringen

OS X v10.8.5-tilleggsoppdateringen anbefales for alle brukere som kjører OS X Mountain Lion v10.8.5. Denne oppdateringen:

• Løser et problem som kan hindre enkelte programmer i å bruke FaceTime HD-kameraet på MacBook Air (midten av 2013)-systemer
  • Løser et problem som kan få eksterne stasjoner til å bli matet ut etter at datamaskinen går i hvilemodus
  • Løser et problem som kan hindre at HDMI-lyd fungerer etter vekking fra hvilemodus
  • Løser et problem som kan hindre enkelte USB Bluetooth-adaptere i å fungere

Les mer

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.