Bruk Mail-programmet på Mac til å flytte, slette eller kopiere iCloud-e-post

Hvis du bruker Mail-programmet til iCloud-e-post, kan du flytte eller kopiere e-postmeldinger fra iCloud til datamaskinen, eller du kan bare slette dem fra iCloud.

Flytt eller kopier e-post fra iCloud til Mac

Å flytte meldinger fra iCloud til datamaskinen kan være nyttig når iCloud-postkassen er full, eller hvis du vil redusere mengden iCloud-lagringsplass du bruker. Følg denne fremgangsmåten for å flytte meldinger fra iCloud og lagre dem på Macen i stedet.

1. I Mail velger du Postkasse > Ny postkasse.

2. Dialogboksen Ny postkasse åpnes. Velg På maskinen på lokalmenyen Plassering, og angi et navn på den nye postkassen. Klikk på OK.

3. Velg iCloud-innboksen din på listen over postkasser i sidepanelet, og velg deretter meldingene du vil flytte.

4. Dra meldingene du har valgt, til den nye postkassen for å flytte dem. Eller velg Melding > Flytt til > din nye postkasse.

5. For å kopiere meldingene du har valgt, holder du inne Tilvalg-tasten mens du drar dem til den nye postkassen. Eller velg Melding > Kopier til > din nye postkasse.

Hvis du vil sikkerhetskopiere hele iCloud-postkassen, inkludert alle meldinger og mapper i postkassen, gjør du følgende:

1. Velg iCloud-innboksen din på listen over postkasser i sidepanelet. Hvis iCloud-e-post er den eneste e-postkontoen du bruker, kan det hende at iCloud-innboksen heter Innboks. Hvis du har flere e-postkontoer, må du kanskje klikke på pilen ved siden av Alle innbokser for å se innboksen for hver konto, inkludert iCloud-kontoen din.

2. Velg Postkasse > Eksporter postkasse.

3. Velg en målmappe for postkassearkivet, og klikk på Velg for å lagre det.

Slett meldinger fra iCloud

Følg denne framgangsmåten for å slette meldinger permanent fra iCloud uten å beholde noen kopi på datamaskinen.

1. Velg iCloud-innboksen din på listen over postkasser i sidepanelet.

2. Velg meldingene du vil slette, og trykk deretter på Slett, eller velg Rediger > Slett. Meldingene flyttes til Papirkurv-mappen i iCloud.

3. Velg Postkasse > Fjern slettede objekter for å slette meldingene i Papirkurv-mappen permanent.