Om sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.7.4

Lær om sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.7.4.

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i QuickTime 7.7.4.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

QuickTime 7.7.4

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Åpning av en skadelig TeXML-fil kan føre til at programmet avsluttes uventet, eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var et problem med ødelagt hukommelse i håndteringen av TeXML-filer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1015: Aniway.Anyway@gmail.com som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en heap-bufferoverflyt i håndteringen av H.263-kodede filmfiler. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1016: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft) som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av «dref»-atomer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1017: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft) som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en heap-bufferoverflyt i håndteringen av H.264-kodede filmfiler. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1018: G. Geshev som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig MP3-fil kan føre til at programmet avsluttes uventet, eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av MP3-filer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-0989: G. Geshev som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av Sorenson-kodede filmfiler. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1019: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft) som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Avspilling av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var et problem med ødelagt hukommelse i håndteringen av JPEG-kodete data. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1020: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft) som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig QTIF-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var et problem med ødelagt hukommelse i håndteringen av QTIF-filer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-0987: roob som arbeider med iDefense VCP

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Åpning av en skadelig filmfil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av JPEG-kodete data. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1021: Mil3s beep som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig filmfil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av «enof»-atomer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-0986: Tom Gallagher (Microsoft) og Paul Bates (Microsoft) som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig FPX-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Det var en bufferoverflyt i håndteringen av FPX-filer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-0988: G. Geshev som arbeider med HPs Zero Day Initiative

• QuickTime

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Visning av en skadelig filmfil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var en bufferunderflyt i håndteringen av «mvhd»-atomer. Dette problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2013-1022: Andrea Micalizzi aka rgod som arbeider med HPs Zero Day Initiative

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.