Spill av lyd med høy samplingsfrekvens på Mac-maskiner

Lydmaskinvaren i enkelte MacBook Pro-, Mac Pro- og iMac-datamaskiner støtter 176,4 kHz og 192 kHz digital lyd når de er tilkoblet med optisk utgang.

Disse datamaskinene støtter en samplingsfrekvens på opptil 192 kHz ved lydavspilling:

• MacBook Pro (Retina, 13-tommers, sent 2013) til og med MacBook Pro (Retina, 13-tommers, tidlig 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15-tommers, sent 2013) til og med MacBook Pro (Retina, 15-tommers, midten av 2015)

• iMac (21,5-tommers, midten av 2014) til og med iMac (21,5-tommers, sent 2014)

• iMac (Retina 4K, 21,5-tommers, sent 2015)

• iMac (Retina 5K, 27-tommers, sent 2014) til og med iMac (Retina 5K, 27-tommers, sent 2015)

• Mac Pro (sent 2013)

• Mac mini (sent 2014)

Slik konfigurerer du en Mac-maskin for å spille av lyd med høy samplingsfrekvens:

1. Koble den ene enden av en optisk TOSLINK-kabel til hodetelefonutgangen på Mac-maskinen, og koble den andre enden til lydenheten, for eksempel en AV-mottaker.

2. Åpne Lyd- og MIDI-oppsett, som er i Verktøy-mappen i Programmer-mappen.

3. Velg lydenheten fra listen til venstre i Lydenheter-vinduet.

4. Hvis det er nødvendig, velger du «Bruk denne enheten for lyd ut» fra Handling-menyen  .

5. Velg en samplingsfrekvens, for eksempel 176400,0 Hz eller 192000,0 Hz, fra Format-menyen.

Hvis lydmaskinvaren i Mac-maskinen ikke støtter lyd med høy samplingsfrekvens, kan du bruke et tredjeparts digitalt lydgrensesnitt.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.