Se eller kanseller forhåndsbestillinger for apper, filmer, musikk eller bøker

Administrer forhåndsbestillinger fra App Store, iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Finn forhåndsbestillingene dine

I Kontoinnstillinger kan du se en liste over varer du har forhåndsbestilt eller kansellere en forhåndsbestilling.

Slik kan du vise eller kansellere forhåndsbestillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på kontoknappen  eller på bildet av deg øverst på skjermen.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Forhåndsbestillinger. Hvis du ikke ser Forhåndsbestillinger, har du ingen forhåndsbestillinger.
    Skjermbilde av Kontoinnstillinger-skjermen på iPhone.
  5. En liste over forhåndsbestilte varer, inkludert forventede utgivelsesdatoer, vises. For å kansellere en forhåndsbestilling trykker du på objektet og deretter på Kanseller forhåndsbestilling. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil kansellere, klikker du på Ja.

Se eller kanseller en forhåndsbestilling på en datamaskin

1. På Mac åpner du programmet du brukte til å forhåndsbestille varen.
  2. På menylinjen øverst på dataskjermen velger du Konto > Vis konto eller Butikk > Vis konto.
  3. På Kontoinformasjon-siden ruller du til Innstillinger og klikker på Administrer forhåndsbestillinger. Hvis du ikke ser Administrer forhåndsbestillinger, har du ingen forhåndsbestillinger.
    Skjermbilde av Kontoinformasjon-siden i Musikk-appen på Mac.
  4. En liste over forhåndsbestilte varer, inkludert forventede utgivelsesdatoer, vises. For å kansellere en forhåndsbestilling klikker du på Kanseller-knappen for objektet. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil kansellere, klikker du på Ja.

Se eller kanseller forhåndsbestillinger på en PC

På PC kan du vise og kansellere forhåndsbestillinger i iTunes for Windows. På menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.

Kontakt Apple-kundestøtte

Du kan også kontakte Apple-kundestøtte for å kansellere en forhåndsbestilling.

Hva skjer når den forhåndsbestilte varen blir utgitt

Når den forhåndsbestilte varen din blir tilgjengelig, faktureres betalingsmåten din, og du mottar en e-post. Hvis du har slått på automatiske nedlastinger, blir objektet automatisk lastet ned på enheten du brukte til å kjøpe det. (Du kan ikke laste ned filmer på Apple TV eller smart-TV-er. Du kan bare strømme dem.)

Hvis du ikke ser en forhåndsbestilt vare på enheten etter at den er utgitt, finner du varen i kjøpene dine og laster den ned. Hvis varen er en app eller et spill, kan du også finne den i App Store og trykke eller klikke på Hent.

Hvis kjøpet ikke kan fullføres

Hvis et faktureringsproblem hindrer at kjøpet blir fullført når forhåndsbestillingen lanseres, får du en e-post. Du må oppdatere faktureringsinformasjonen før du kan laste ned varen.

Hvis et forhåndsbestilt album inneholder førlanserte sanger

Hvis du forhåndsbestiller et album og noen sanger blir lansert før albumet, kan du bli belastet fortløpende for hver enkelt sang. Du blir belastet for restprisen på albumet når det lanseres.