Se eller kanseller forhåndsbestillinger for apper, filmer, musikk eller bøker

Administrer forhåndsbestillinger fra App Store, iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Slik vises eller kanselleres forhåndsbestillinger

I Kontoinnstillinger kan du se en liste over ting du har forhåndsbestilt eller kansellere en forhåndsbestilling.

For å se Apple Arcade-spill, gå til Arcade-spill som kommer snart.

Vis eller kanseller forhåndsbestillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store-appen.
  2. Trykk på kontoknappen  eller på bildet av deg øverst på skjermen.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Forhåndsbestillinger for forhåndsbestillinger, eller trykk på Arcade-spill som kommer snart for Arcade-spill. Hvis du ikke ser Forhåndsbestillinger eller Arcade-spill som kommer snart, har du ingen forhåndsbestillinger.
    Kontoinnstillinger
  5. For å avbryte en forhåndsbestilling, trykk på elementet du ønsker å avbryte, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Vise eller kansellere en forhåndsbestilling på en Mac

1. Åpne App Store-appen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller navnet ditt nederst i sidepanelet.
  3. Klikk på Vis informasjon øverst i vinduet. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. På siden som vises, blar du til du ser Forhåndsbestillinger.
  5. Klikk på Administrer forhåndsbestillinger, eller klikk på Arkadespill som kommer snart for Arcade-spill. Hvis du ikke ser Administrer forhåndsbestillinger eller Arkadespill som kommer snart, har du ingen forhåndsbestillinger.
  6. For å avbryte en forhåndsbestilling, klikk på elementet du ønsker å avbryte, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Vise eller kansellere en forhåndsbestilling på en PC

På PC kan du vise og kansellere forhåndsbestillinger i iTunes for Windows. På menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.

Hva skjer når den forhåndsbestilte varen utgis

Når den forhåndsbestilte varen blir tilgjengelig, faktureres betalingsmåten din, og du mottar en e-post. Hvis du har slått på automatiske nedlastinger, lastes varen ned automatisk til enheten du brukte til å kjøpe den.

Hvis du ikke ser en forhåndsbestilt vare på enheten etter at den er utgitt, finner du varen i kjøpene dine og laster den ned. Hvis varen er en app eller et spill, kan du også finne den i App Store og trykke eller klikke på Hent.

Hvis kjøpet ikke kan fullføres

Hvis et faktureringsproblem hindrer at kjøpet blir fullført når forhåndsbestillingen lanseres, mottar du en e-post. Du må oppdatere faktureringsinformasjonen før du kan laste ned varen.

Hvis et forhåndsbestilt album inneholder førlanserte sanger

Hvis du forhåndsbestiller et album og noen sanger blir lansert før albumet, kan du bli belastet fortløpende for hver enkelt sang. Du blir belastet for restprisen på albumet når det lanseres.