Om OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen

Finn ut mer om OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen.

OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen anbefales for alle OS X Mountain Lion-brukere, og omfatter nye funksjoner og rettelser.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet ditt før installering. Du kan bruke Time Machine til dette.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Klikk på Apple-menyen () og velg Programvareoppdatering for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelige på Apple Support Nedlastinger

Om oppdateringen

OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen anbefales for alle OS X Mountain Lion-brukere, og omfatter funksjoner og rettelser som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Macen, inkludert følgende:

• Kompatibilitetsforbedringer ved tilkobling til enkelte Wi-Fi-bedriftsnettverk
  • Microsoft Exchange-kompatibilitetsforbedringer i Kalender
  • En rettelse for et problem som forhindret FaceTime-anrop til ikke-amerikanske telefonnummer
  • En rettelse for et problem som kan forhindre planlagt dvale etter bruk av Boot Camp
  • Forbedrer VoiceOver-kompatibiliteten med tekst i PDF-dokumenter
  • Inkluderer Safari 6.0.5, som forbedrer stabiliteten for noen nettsteder med chattefunksjoner og spill
  • En rettelse for et problem som kan føre til at iMessage-meldinger vises i feil rekkefølge i Meldinger
  • Løser et problem der Kalender-bursdager kan vises feil i enkelte tidssoner
  • En rettelse for et problem som kan forhindre at bakgrunnsbildet på skrivebordet beholdes etter omstart
  • En rettelse for et problem som kan forhindre at dokumenter lagres til en tjener som bruker SMB
  • Løser et problem som kunne hindre at enkelte filer ble åpnet etter kopiering til et volum med navnet «Home»
  • En rettelse for et problem som kan forhindre at endringer av filer som er gjort over NFS, vises
  • Løser et problem med å lagre filer til et Xsan-volum fra enkelte programmer
  • Forbedrer påloggingsytelsen for Active Directory, spesielt for bufrede kontoer eller ved bruk av et .local-domene
  • Forbedrer OpenDirectory-datareplikering
  • Forbedrer 802.1X-kompatibiliteten med ActiveDirectory-nettverk
  • Forbedrer kompatibiliteten når man bruker mobile kontoer

Finn ut mer

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.