Om OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen

Lær om OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen.

OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen anbefales for alle OS X Mountain Lion-brukere, og inneholder nye funksjoner og rettelser.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Klikk på Apple ()-menyen og velg Programvareoppdatering for å søke etter den nyeste Apple-programvaren via Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installasjonsprogrammene er tilgjengelige fra Apple-kundestøtte Nedlastinger

Om oppdateringen

OS X Mountain Lion v10.8.4-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mountain Lion. Den inkluderer funksjoner og rettelser til operativsystemet som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen, inkludert følgende:

• Kompabilitetsforbedringer ved tilkobling til bestemte Wi-Fi-bedriftsnettverk
  • Forbedringer av Microsoft Exchange-kompabilitet i Kalender
  • En rettelse av et problem som hindret FaceTime-samtaler til telefonnumre utenfor USA
  • En rettelse av et problem som kunne hindre tidfestet hvilemodus etter bruk av Boot Camp
  • Forbedrer VoiceOver-kompabilitet med tekst i PDF-dokumenter
  • Inkluderer Safari 6.0.5, som forbedrer stabiliteten for noen nettsteder med chattefunksjoner og spill
  • En rettelse av et problem som kunne føre til at iMessages vistes i feil rekkefølge i Meldinger
  • Løser et problem der fødselsdager i Kalender kunne vises feil i enkelte tidssoner
  • En rettelse av et problem som kunne hindre at bakgrunnsbildet på skrivebordet ble lagret etter omstart
  • En rettelse av et problem som kunne hindre at dokumenter ble lagret til en server med SMB
  • Løser et problem som kunne hindre at enkelte filer ble åpnet etter kopiering til et volum med navnet «Home»
  • En rettelse av et problem som kunne hindre at filendringer som ble gjort over NFS, ble vist
  • Løser et problem med lagring av filer til et Xsan-volum fra bestemte programmer
  • Forbedrer påloggingsytelsen for Active Directory, spesielt for bufrede kontoer og når det brukes et .local-domene
  • Forbedrer OpenDirectory-datareplikering
  • Forbedrer 802.1X-kompabilitet med ActiveDirectory-nettverk
  • Forbedrer kompabilitet ved bruk av mobile kontoer

Les mer

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.