Overføre AppleCare-abonnementet

Hvis du selger eller gir bort enheten din og vil overføre AppleCare-abonnementet til den nye eieren, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Overføre AppleCare-abonnementet ditt til en ny eier

1. Logg på Min kundestøtte for å få AppleCare-avtalenummeret, serienummeret til enheten og dekningsbeviset til AppleCare-abonnementet.
  2. Finn den originale salgskvitteringen for enheten.
  3. Få navnet, adressen, e-postadressen og telefonnummeret til den nye eieren.
  4. Kontakt Apple-kundestøtte.

I noen land og regioner kan du ikke overføre et AppleCare-abonnement til en ny eier. Se vilkårene og betingelsene for mer informasjon.

Hvis du betaler månedlig

Hvis du foretar månedlige betalinger for AppleCare-abonnementet ditt, er det koblet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en ny eier.

Hvis du mottar en erstatningsenhet

Hvis vi erstatter enheten din i stedet for å reparere den, vil vi automatisk overføre abonnementet til den nye enheten. Hvis en overføring av dekningen ikke er mulig, tilbyr vi andre alternativer.