Overføre AppleCare-abonnementet

Hvis du selger eller gir bort enheten din, kan du kanskje overføre AppleCare-abonnementet ditt til den nye eieren.

Overføre AppleCare-abonnementet ditt til en ny eier

1. Logg på Min kundestøtte for å se AppleCare-avtalenummeret, enhetens serienummer og beviset på dekningen for AppleCare-abonnementet.

2. Finn den originale salgskvitteringen for enheten.

3. Skaff navnet, adressen, e-postadressen og telefonnummeret til den nye eieren.

4. Kontakt Apple-kundestøtte.

For noen AppleCare-abonnementstyper, og i noen land eller regioner, er det ikke sikkert at du kan overføre et AppleCare-abonnement til en ny eier. For mer informasjon kan du lese de aktuelle vilkårene for AppleCare. Hvis du ikke er sikker på hvilket abonnement du har, kan du kontrollere dekningen din.

Hvis du betaler månedlig eller årlig

Hvis du betaler månedlig eller årlig* for AppleCare-abonnementet ditt og det allerede er knyttet til en Apple-ID, kan det ikke overføres til en ny eier.

* I noen land og regioner har du kanskje mulighet til å betale månedlig eller årlig for AppleCare-abonnementet ditt. Dette alternativet er ikke tilgjengelig for alle AppleCare-abonnementer eller alle land og regioner.

Hvis du mottar en erstatningsenhet

Hvis vi erstatter enheten din i stedet for å reparere den, overfører vi automatisk abonnementet til den nye enheten. Hvis det ikke er mulig å overføre dekningen, tilbyr vi andre alternativer.