Overføre AppleCare-abonnementet

Hvis du selger eller gir bort enheten din, kan du kanskje overføre AppleCare-abonnementet ditt til den nye eieren.

Overføre AppleCare-abonnementet ditt til en ny eier

1. Logg på Min kundestøtte for å få AppleCare-avtalenummeret, serienummeret til enheten og dekningsbeviset til AppleCare-abonnementet.
  2. Finn den originale salgskvitteringen for enheten.
  3. Få navnet, adressen, e-postadressen og telefonnummeret til den nye eieren.
  4. Kontakt Apple-kundestøtte.

For noen AppleCare-abonnementstyper, og i noen land eller regioner, er det ikke sikkert at du kan overføre et AppleCare-abonnement til en ny eier. For å se flere detaljer kan du gjennomgå de gjeldende vilkårene for AppleCare. Hvis du er usikker på hvilket abonnement du har, kan du sjekke dekningen din her.

Hvis du betaler månedlig

Hvis du foretar månedlige betalinger* for AppleCare-abonnementet ditt, er det koblet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en ny eier.

* I noen land og regioner har du kanskje mulighet til å betale månedlig for AppleCare-abonnementet ditt. Dette alternativet er ikke tilgjengelig for alle AppleCare-abonnementer eller alle land og regioner.

Hvis du mottar en erstatningsenhet

Hvis vi erstatter enheten din i stedet for å reparere den, vil vi automatisk overføre abonnementet til den nye enheten. Hvis en overføring av dekningen ikke er mulig, tilbyr vi andre alternativer.