Overdra AppleCare-abonnementet

Hvis du betalte hele beløpet for AppleCare-abonnementet ditt, og du vil selge eller gi bort Apple-enheten din, kan du også overføre eierskapet til AppleCare-abonnementet ditt. Hvis du betaler for AppleCare-abonnementet ditt på en månedlig basis, kobles det til Apple-ID-en din av faktureringsårsaker og kan ikke overføres til en ny Apple-ID.

Når vi erstatter enheten din i stedet for å reparere den, overfører vi automatisk abonnementet til den nye enheten. Hvis en overføring av dekningen ikke er mulig, tilbyr vi andre alternativer.

Dette trenger du

• AppleCare-avtalenummeret. Logg på Min kundestøtte og se under enheten.
  • Serienummeret til enheten som AppleCare-abonnementet dekker
  • Den nye enhetens serienummer
  • Den opprinnelige kjøpskvitteringen for AppleCare-abonnementet og begge enhetene

Hvis du overfører AppleCare-abonnementet til en annen person, må vi også vite om du kjøpte enheten fra Apple eller en forhandler, samt den nye eierens navn og adresse.

Kontroller dekningen

Når du har dokumentene dine, må du kontrollere dekningen din og se gjennom vilkårene og betingelsene for å se om du kan overføre dekningen til AppleCare Protection Plan eller AppleCare+

Du finner mer informasjon i forsikringsdokumentene hvis du har AppleCare+ for dekning for tyveri og tap.

Send forespørselen

Hvis landet ditt eller regionen din tillater en overdragelse av AppleCare-abonnementet, kontakter du oss for å starte prosessen. Velg hvordan du vil kontakte oss:

• Kontakt oss på nettet
  • Ring Apple-kundestøtte og si «Jeg trenger hjelp til å overføre et AppleCare-produkt».
  • Send et brev i posten og inkluder følgende:
    • AppleCare-avtalenummeret
    • Kopier av alle kjøpskvitteringer
    • Serienummeret til Apple-enheten
    • Telefonnummer, e-postadresse og postadresse

USA og Canada:
Apple Inc.
ATTN: Agreement Administration
MS: 217-AC
2511 Laguna Blvd
Elk Grove, CA 95758
USA

Japan:
Zip Code: 106-6140
Apple Mail Center
Roppongi Hills
6-10-1, Roppongi
Minato-ku, Tokyo, Japan

Alle andre regioner: