Overdra AppleCare-abonnementet

Hvis du selger eller gir bort Apple-enheten, kan du også overdra eierskapet til AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ i regioner som tillater dette. Du kan også overdra AppleCare-abonnementet mellom egne enheter som er samme type produkt, og innen 30 dager etter det opprinnelige kjøpet av enheten.

Når vi erstatter enheten din i stedet for å reparere den, overfører vi automatisk abonnementet til den nye enheten. Hvis en overføring av dekningen ikke er mulig, tilbyr vi andre alternativer.

Dette er hva du trenger

• AppleCare-avtalenummeret på dekningsbeviset
  • Serienummeret til enheten som AppleCare-abonnementet dekker
  • Den nye enhetens serienummer
  • Den opprinnelige kjøpskvitteringen for AppleCare-abonnementet og begge enhetene

Hvis du overdrar AppleCare-abonnementet til en annen person, må vi også vite om du kjøpte enheten fra Apple eller en forhandler og den nye eierens navn og adresse.

Kontroller dekningen

Når du har disse dokumentene, kan vi kontrollere dekningen og gå gjennom vilkårene og betingelsene i regionen for å se om du kan overdra AppleCare Protection Plan- eller AppleCare+-dekningen.

Send forespørselen

Hvis landet ditt eller regionen din tillater en overdragelse av AppleCare-abonnementet, kontakter du oss for å starte prosessen. Velg hvordan du vil kontakte oss:

• Ta kontakt på nettet
  • Ring Apple-kundestøtte. Si at «du trenger hjelp til overdragelse av et AppleCare-produkt».
  • Send et brev via post. Ta med følgende:
    • AppleCare-avtalenummeret
    • Kopier av alle kjøpskvitteringer
    • Serienummeret til Apple-enheten
    • Telefonnummer, e-postadresse og postadresse

USA og Canada:
Apple Inc.
ATTN: Agreement Administration
MS: 217-AC
2511 Laguna Blvd
Elk Grove, CA 95758
USA

Europa:
Apple-kundestøtte
Hollyhill Industrial Estate
Hollyhill, Cork, Irland

Japan:
Zip Code: 106-6140
Apple Mail Center
Roppongi Hills
6-10-1, Roppongi
Minato-ku, Tokyo, Japan

Alle andre regioner:

Gå til Vilkår og betingelser for AppleCare-produkter i landet eller regionen du bor i.