Finn informasjon om garantien din eller AppleCare-abonnementet ditt

Sjekk om enheten din er dekket, og se hva slags reparasjoner og støtte som er inkludert i dekningen. Eller finn avtalenummer, kjøpsbevis og utløpsdato.

Sjekk om enheten din er dekket av et AppleCare-abonnement eller Apples begrensede garanti

1. Gå til checkcoverage.apple.com

2. Skriv inn serienummeret til enheten.

3. Følg instruksjonene på skjermen.

Du kan også gå til mysupport.apple.com Logg inn med Apple-ID-en, og velg deretter enheten din. Finn ut hva du skal gjøre hvis informasjonen er feil, eller du ikke ser AppleCare-abonnementet ditt.

Se hva dekningen inkluderer

1. Gå til mysupport.apple.com.

2. Logg på med Apple-ID.

3. Velg enheten din. Du kan se opplysninger om støtten du er kvalifisert for – inkludert maskinvarereparasjoner og teknisk kundestøtte.

Du kan også se informasjon om dekningen i Innstillinger på iPhonen eller iPaden. Slik gjør du det:

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på Generelt og deretter Om.

3. Trykk på Dekning. Deretter trykker du på enheten for å se mer informasjon.

Sjekk når dekningen din utløper

1. Gå til mysupport.apple.com.

2. Logg på med Apple-ID.

3. Velg enheten din. Utløpsdatoen er oppført sammen med andre opplysninger om dekningen din.

Få avtalenummeret eller dekningsbeviset

1. Gå til mysupport.apple.com.

2. Logg på med Apple-ID.

3. Velg enheten din.

4. Klikk på Dekningsbevis. Hvis du ikke ser dekningsbeviset, må du sørge for å konfigurere Apple-ID-en din med tofaktorautentisering.