Kjøp et AppleCare-abonnement

De fleste Apple-enheter leveres med en begrenset garanti og opptil 90 dagers kostnadsfri kundestøtte. Hvis enheten din er kvalifisert, kan du kjøpe et AppleCare+-abonnement eller AppleCare Protection Plan for ekstra dekning.

Slik kjøper du et AppleCare-abonnement:

Kom i gang-knappen

Hvis du fortsatt trenger hjelp med å kjøpe et AppleCare-abonnement, kontakter du Apple-kundestøtte.

Finn ut mer om AppleCare-produkter.

Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare-abonnementet kommer i tillegg til rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Ikke alle produkter og kjøpsalternativer er tilgjengelig i alle land eller regioner.