Kjøp et AppleCare-abonnement

De fleste Apple-enheter leveres med en begrenset garanti og opptil 90 dagers kostnadsfri kundestøtte. Hvis enheten din er kvalifisert, kan du kjøpe et AppleCare+-abonnement eller AppleCare Protection Plan for ekstra dekning.

Kjøp et AppleCare-abonnement på nett

Få dekning for din kvalifiserte iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods eller annen enhet.

Velg et produkt som skal dekkes

iPhone som viser AppleCare+-dekning tilgjengelig i Innstillinger.

Kjøp et AppleCare-abonnement i Innstillinger

1. På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Innstillinger.
  2. Gå til Generelt > Om.
  3. Trykk på AppleCare+-dekning tilgjengelig. Hvis du ikke ser AppleCare+-dekning tilgjengelig, må du sjekke om enheten din er kvalifisert.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet. Du kan se prisen på AppleCare-abonnementet når du følger denne fremgangsmåten.

Hva er dekket?

Finn ut hvilke tjenester og støtte som dekkes av et AppleCare-abonnement.

Finn ut mer

• Hvis du fremdeles trenger hjelp med å kjøpe et AppleCare-abonnement, kontakter du Apple-kundestøtte.
  • I de fleste land og regioner kan du kjøpe AppleCare+ innen 60 dager etter kjøpet av enheten. I Japan kan du kjøpe AppleCare+ innen 30 dager etter kjøpet av enheten.
  • I noen land og regioner kan du kjøpe en AppleCare Protection Plan innen ett år etter kjøpet av en kvalifisert Mac, Apple TV eller annen enhet.

Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare-abonnementet kommer i tillegg til rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Ikke alle produkter og kjøpsalternativer er tilgjengelig i alle land eller regioner.