Kjøp et AppleCare-abonnement

De fleste Apple-enheter leveres med en begrenset garanti og opptil 90 dagers kostnadsfri kundestøtte. Hvis enheten din er kvalifisert, kan du kjøpe et AppleCare+-abonnement eller AppleCare Protection Plan for ekstra dekning.

Kjøp et AppleCare-abonnement på nett

Velg Apple-enheten din for et AppleCare-abonnement på nettstedet vårt:

Trykk på Kom i gang-knappen for å gå til AppleCare My Support-nettstedet, hvor du kan velge Apple-enheten du vil dekke med et AppleCare-abonnement.

Kjøp et AppleCare-abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på Generelt > Om.
  3. Trykk på AppleCare+-dekning er tilgjengelig, og følg instruksjonene på skjermen for å velge og kjøpe AppleCare+.

Avhengig av land eller region kan det hende du ikke ser dette alternativet på enheten din. Kjøp et abonnement på nettet hvis du har en kvalifisert enhet.

Finn ut mer

• Finn ut mer om AppleCare-abonnementer.
  • Du kan se prisen på AppleCare-abonnementene ved å følge fremgangsmåten ovenfor før du kjøper.
  • Der AppleCare+ er tilgjengelig, kan dette kjøpes innen 60 dager etter at enheten er kjøpt. I Japan kan AppleCare+ kjøpes innen 30 dager etter at enheten er kjøpt. Der AppleCare Protection Plan er tilgjengelig, kan dette kjøpes innen ett år etter at Macen er kjøpt.
  • Hvis du fremdeles trenger hjelp med å kjøpe et AppleCare-abonnement, kontakter du Apple-kundestøtte.

Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare-abonnementet kommer i tillegg til rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Ikke alle produkter og kjøpsalternativer er tilgjengelig i alle land eller regioner.