Kjøp et AppleCare-abonnement

Hvis enheten er kvalifisert, kan du kjøpe et AppleCare+-abonnement eller AppleCare Protection Plan for ekstra dekning.

applecare-produkter-homepod-apple-tv-4k-macbook-pro-14-tommers-ipad-pro-11-tommers-iphone-14-pro-iphone-14-pro-max-apple-watch

Kjøp et abonnement for denne enheten

Få dekning for den kvalifiserte iPhonen, iPaden eller Macen du allerede har, samt for alle Bluetooth-sammenkoblede enheter – som AirPods eller Apple Watch.

Få dekning for denne enheten

Kjøp et abonnement for en annen enhet

Få dekning for alle kvalifiserte enheter.

Velg et produkt som skal dekkes

Hvis du ikke ser at AppleCare+-dekning er tilgjengelig, må du sjekke om enheten er kvalifisert.

Ikke alle produkter og kjøpsalternativer er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Hva er dekket?

Finn ut hvilke tjenester og kundestøtte som dekkes av en AppleCare-plan

Finn ut mer

• Hvis du fremdeles trenger hjelp med å kjøpe et AppleCare-abonnement, kontakter du Apple-kundestøtte.

• I de fleste land og regioner kan du kjøpe AppleCare+ innen 60 dager etter kjøpet av enheten. I Japan kan du kjøpe AppleCare+ innen 30 dager etter kjøpet av enheten. I Fastlands-Kina kan du kjøpe AppleCare+ på enheten din innen sju dager etter at enheten er kjøpt, eller i en Apple Store-butikk innen 60 dager etter at enheten er kjøpt. (I Apple Store-butikken må du ta med kjøpsbeviset, så inspiserer vi enheten.)

• I noen land og regioner kan du kjøpe en AppleCare Protection Plan innen ett år etter kjøpet av en kvalifisert Mac, Apple TV eller annen enhet.

Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare-abonnementet kommer i tillegg til rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.