Konfigurere avanserte nettverksinnstillinger i iOS-oppsettassistenten

Les om hvordan du bruker iOS-oppsettassistenten til å konfigurere proxyer eller andre avanserte valg for nettverkskonfigurasjon for et virksomhetsmiljø.

Hvis du er systemadministrator for en virksomhet, må du anbefale brukerne om å konfigurere de nye enhetene deres for avanserte nettverkskonfigurasjoner med iOS-oppsettassistenten.

1. Dra fra venstre mot høyre på Hei-skjermen.
  2. Trykk på Hjem-knappen på skjermen Velg et Wi-Fi-nettverk.
  3. Trykk på Flere Wi-Fi-innstillinger.
  4. Trykk på ved siden av nettverksnavnet.

Fra denne skjermen, kan du:

• Sette opp en HTTP-proxy
  • Definere statiske nettverksinnstillinger
  • Fornye innstillingene fra en DHCP-tjener
  • Slå på BootP