Bruk Pages, Numbers og Keynote online på iCloud.com

Finn ut hvordan du bruker iCloud.com til å vise og redigere Pages-, Numbers- og Keynote-filer du oppretter på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Se filene dine

For å bruke iCloud.com til å se Pages-, Numbers- eller Keynote-filer du oppretter på en iOS-enhet eller Mac, må du først konfigurere iCloud Drive. Når du oppretter nye iWork-dokumenter, må du lagre den i iCloud Drive. Deretter kan du få tilgang til filene dine i iCloud Drive på alle enhetene dine.

Med iOS 11 eller nyere kan du også få tilgang til filene dine i Filer-appen. Finn ut mer om å bruke Filer-appen.

Filbegrensninger

• Du kan åpne Pages-, Numbers- og Keynote-filer med en størrelse på opptil 1 GB på iCloud.com.
  • Du kan legge til GIF-, JPEG- og PNG-bilder på opp til 10 MB hver fra Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com. Hvis du legger til bilder som er større enn 10 MB med iWork for Mac eller iOS, kan du fremdeles se de bildene i Pages, Numbers eller Keynote på iCloud.com.
  • Delte dokumenter kan vises og redigeres av opptil 50 personer samtidig.
  • Hvert Pages-dokument kan ha et ubegrenset antall tegn. Du kan lime inn ca. 2 millioner tegn i et dokument om gangen.
  • Du kan opprette så mange ark i et Numbers-dokument som du ønsker. Hver tabell kan ha opptil 255 kolonner, 65 535 rader og ca. 130 000 celler med data. Du kan endre opptil 100 000 celler om gangen.

iWork-funksjoner som oppfører seg annerledes på iCloud.com

Disse funksjonene oppfører seg annerledes i Pages, Numbers og Keynote for iCloud.

Alle iWork-apper

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer. De forblir i 3D i Pages, Numbers og Keynote for iOS og Mac.
  • Du kan ikke legge til eller redigere filmer eller lydfiler. Hvis du allerede har filmer eller lydfiler i en Keynote-presentasjon, spilles de av når presentasjonen spilles av hvis nettleseren støtter film- eller lydformatet. Når presentasjonen ikke avspilles, vises filmer som et plakatbilde og lydfiler som et symbol.
  • Du kan vise betinget markering av tabellceller, men du kan ikke redigere regler for betinget markering. Du kan redigere regler i Pages, Numbers og Keynote for Mac eller iOS.
  • Du kan vise forklaringslinjer for diagram, men du kan ikke redigere dem.
  • Du kan vise ligninger, men du kan ikke redigere dem.

Pages

• Hvis du sporer endringer i et Pages-dokument, kan du åpne dokumentet med Pages på iCloud.com, men du kan ikke redigere det. Hvis du eier dokumentet, kan du slå av sporing av endringer med Pages for Mac eller Pages for iOS.
  • Du kan ikke legge til eller redigere bokmerker, men bokmerkekoblinger som er lagt til med Pages for Mac eller iOS, vil fungere når du klikker på dem.
  • Du kan ikke vise sider side ved side mens Motstående sider er slått på.

Keynote

• Du kan ikke vise eller redigere hendelsesbygg, men de beholdes i dokumentet og vises og kan redigeres på Mac og i iOS.
  • Overganger og bygg som ikke støttes i Keynote for iCloud, vises som Overtoning. De opprinnelige overgangene beholdes i dokumentet og er synlige, og de kan redigeres i Keynote for Mac og Keynote for iOS. Finn ut mer om å bruke Keynote for iCloud med Internet Explorer.
  • Lydsporet (lyden som spilles av under lysbildefremvisningen) spilles ikke av i iCloud. Lydsporet forblir i dokumentet og spilles av i Keynote for Mac og Keynote for iOS.
  • Innspilt lyd (fortellerstemme) spilles ikke av i iCloud. Den forblir i dokumentet og spilles av i Keynote for Mac og Keynote for iOS. Hvis du redigerer dokumentet i Keynote for iCloud, kan innspillingen komme i utakt med lysbildefremvisningen.
  • Innstillingen for automatisk avspilling av lysbildeserier når de åpnes, ignoreres.
  • Innstillingen for omstart av lysbildefremvisning ved inaktivitet ignoreres.

Numbers

• Skjemaer i Numbers for iOS-regneark skjules når du åpner regnearket i Numbers for iCloud.
  • I Numbers for iCloud kan du redigere en tabell som er koblet til et skjema, og disse redigeringene vises i skjemaet når du åpner regnearket i Numbers for iOS.
  • Hvis du sletter en tabell knyttet til et skjema i Numbers for iCloud, slettes skjemaet. Hvis du slår sammen celler i en tabell knyttet til et skjema, kan det hende at skjemaet slettes.