Om sikkerhetsinnholdet i Safari 6.0.3

Les om sikkerhetsinnholdet i Safari 6.0.3

Generell informasjon

Du kan laste ned og installere sikkerhetsinnholdet i Safari 6.0.3 fra Programvareoppdatering-valg eller Apple Support Nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple Product Security under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil vite mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Safari 6.0.3

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er flere problemer med ødelagt hukommelse i WebKit. Disse problemene ble løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2012-2824: miaubiz

CVE-2012-2857 : Arthur Gerkis

CVE-2013-0948 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0949 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0950 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0951: Apple

CVE-2013-0952 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0953 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0954 : Dominic Cooney i Google og Martin Barbella i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0955: Apple

CVE-2013-0956 : Apple Product Security

CVE-2013-0958 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0959 : Abhishek Arya (Inferno) i Google Chrome Security Team

CVE-2013-0960: Apple

CVE-2013-0961: wushi fra team509 som arbeider med iDefense VCP

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til et angrep med skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det fantes et problem med skripting på tvers av nettsteder i håndteringen av rammeelementer. Dette problemet ble løst ved forbedret sporing av opprinnelsessteder.

CVE-ID

CVE-2012-2889: Sergey Glazunov

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Virkning: Kopiering og innliming av innhold på et skadelig nettsted kan føre til et skriptangrep på tvers av nettsteder

Beskrivelse: Det var et problem med skripting på tvers av nettsteder i håndteringen av innhold som ble limt inn fra et annet opphav. Dette problemet ble løst med ekstra validering av innlimt innhold.

CVE-ID

CVE-2013-0962 : Mario Heiderich fra Cure53

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.