AirPort-basestasjon: IPv6-tunnelfeil etter installering av firmware 7.6.3 i ruter-/NAT-modus

Les om «popover»-feil i AirPort-verktøy: IPv6-tunnelfeil.

Viktig: Følg disse instruksjonene bare hvis AirPort-basestasjonen opererer i DHCP- og NAT-modus. Ikke følg disse trinnene hvis AirPort-basestasjsonen opererer i Bromodus. Kontroller AirPort-basestasjonens innstillinger for Rutermodus ved å velge Nettverk-fanen. Rutermodus er den første innstillingen.

AirPort-firmware 7.6.3 krever at alle felter for IPv6 manuell tunnellmodus fylles ut og inneholder gyldige verdier (Merk: Dette gjelder ikke for IPv6 automatisk tunnellmodus). Hvis du brukte denne modusen før firmware 7.6.3 og innstillinger for IPv6 manuell tunnellmodus var ufullstendige eller manglet, vil basestasjonen blinke gult, og AirPort-verktøy vil vise en popover-feil: IPv6-tunnellfeil.

Hvis du markerer feilen fra AirPort-verktøy, vises følgende: "Det var en feil med IPv6-tunnellendepunktet. Vent til tjenesten gjenopprettes, og prøv igjen. Kontakt tjenesteleverandøren hvis problemet vedvarer."

Løse IPv6-tunnellfeil etter oppgradering til firmware 7.6.3 i ruter-/NAT-modus

1. Innhent de riktige innstillingene fra din IPv6-tjenesteleverandør.
  2. Oppgi IPv6 WAN-adresse, IPv6 standardrute, Ekstern IPv4-adresse, IPv6 delegert prefiks og IPv6 LAN-adresse i de riktige feltene. Se eksempelinnstillingene nedenfor.

Merk: Alle felter som er uthevet i blått, må fylles ut fullstendig med gyldige verdier.

Fullfør trinnene for manuell konfigurering av IPv6-tunnellmodus

1. Innhent de riktige innstillingene fra din IPv6-tjenesteleverandør.
  2. Åpne AirPort-verktøy, og velg deretter enheten som du konfigurerer. Oppgi om nødvendig passordet.
  3. Klikk på Internett, og klikk deretter på Internett-valg.
  4. Velg Manuelt fra lokalmenyen IPv6.
  5. Velg Tunnell fra lokalmenyen IPv6-modus.
  6. Oppgi IPv6 WAN-adresse, standardrute og annen informasjon som du mottok fra tjenesteleverandøren. Alle boksene må fylles ut riktig.