AirPort-basestasjon: IPv6-tunnelfeil etter installasjon av fastvare 7.6.3 i ruter/NAT-modus

Les om pop-over-feil i AirPort-verktøy: IPv6-tunnelfeil.

Viktig: Følg disse instruksjonene bare hvis AirPort-basestasjonen din fungerer i DHCP- og NAT-modus. Ikke følg disse trinnene hvis AirPort-basestasjonen er i bromodus. Kontroller AirPort-basestasjonens rutermodusinnstilling ved å velge fanen Nettverk. Rutermodus er den første innstillingen.

AirPort-fastvare 7.6.3 krever at alle felter for IPv6 Manuell tunnelmodus er fullstendig utfylt og inneholder gyldige oppføringer (Merk: Dette gjelder ikke for IPv6 automatisk tunnelmodus). Hvis du brukte denne modusen før fastvare 7.6.3 og innstillingene for IPv6 manuell tunnelmodus var ufullstendige eller manglet, vil basestasjonen blinke gult, og AirPort-verktøy vil vise en pop-over-feil: IPv6 Tunnel Error.

Hvis du velger feilen fra AirPort-vinduet, vises en melding om at det oppstod en feil med IPv6-tunnelendepunktet, at du skal vente til tjenesten gjenopprettes og prøve på nytt, og at du kan kontakte tjenesteleverandøren hvis problemet vedvarer.

tunnel_error

Løser IPv6-tunnelfeilen etter oppgradering til fastvare 7.6.3 i ruter/NAT-modus

1. Innhent de riktige innstillingene fra IPv6-tjenesteleverandøren.

2. Skriv inn IPv6 WAN-adresse, IPv6-standardrute, ekstern IPv4-adresse, IPv6-delegert prefiks og IPv6 LAN-adresse i de aktuelle feltene. Se eksempelinnstillingene nedenfor.

internet_options

Merk: Alle felter uthevet i blått må være fullstendig utfylt med gyldige oppføringer.

Fullfør trinnene for å konfigurere IPv6-tunnelmodus manuelt

1. Innhent de riktige innstillingene fra IPv6-tjenesteleverandøren.

2. Åpne AirPort-verktøy, og velg enheten du vil konfigurere. Skriv inn passordet om nødvendig.

3. Klikk på Internett, og klikk deretter på Alternativer for Internett.

4. Velg Manuelt på lokalmenyen Konfigurer IPv6.

5. Velg Tunnel på lokalmenyen IPv6-modus.

6. Skriv inn WAN-adressen for IPv6, standardruten og annen informasjon du har mottatt fra tjenesteleverandøren. Alle ruter må fylles ut riktig.