Java-oppdateringer tilgjengelig for OS X 15. juli 2015

Java-oppdateringer adresserer en nylig identifisert sårbarhet i Java-nettlesertillegget.

Hvis du bruker OS X Lion v10.7.5 eller OS X Mountain Lion v10.8.3 eller nyere

Hent den nyeste versjonen av Java fra Oracle.

Hvis Java 7 eller nyere allerede er installert, kan du bruke Java-kontrollpanelet til å laste ned og installere oppdateringen:

1. Velg Apple-meny > Systemvalg og klikk på Java for å åpne Java-kontrollpanelet.
  2. Klikk på Oppdatering-fanen og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du bruker Mac OS X v10.6.8

Bruk Programvareoppdatering eller Mac App Store til å installere alle tilgjengelige programvareoppdateringer.

Begrens eksponeringen for potensielle sårbarheter i Java-nettlesertillegget

Du kan deaktivere Java-nettlesertillegget og så aktivere det bare når du trenger å kjøre en Java-nettleserapp. Når tillegget er aktivert, surfer du bare på nettstedene som trenger Java-appen. Når du er ferdig med de nettstedene, deaktiverer du Java-tillegget igjen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.