Apple-ID: Slå av totrinnsverifisering for Apple-ID

Les om hvordan du slår av totrinnsverifisering for en Apple-ID.

Hvis du beskytter Apple-IDen med totrinnsverifisering, men ønsker å slå funksjonen av, følger du denne framgangsmåten:

1. Gå til Min Apple-ID (appleid.apple.com/no), velg "Administrer Apple-ID-en" og logg deg på.
  2. Velg fanen "Password and Security" (Passord og sikkerhet).
  3. Klikk på "Turn off two-step verification" (Slå av totrinnsverifisering).
  4. Velg nye sikkerhetsspørsmål, bekreft fødselsdatoen din og oppgi en e-postadresse for nødsfall (valgfritt, men anbefales).
  5. Klikk på Save (Arkiver).

Merk: Pass på å memorere de nye sikkerhetsspørsmålene og svarene. De vil bli brukt for å bekrefte din identitet i noen tilfeller.

Du vil motta en e-postmelding som bekrefter at du har slått av totrinnsverifisering av Apple-IDen.