Slå på menylinjen i iTunes for Windows

Les om hvor du finner menylinjen i iTunes for Windows XP og Vista, og hvordan du kan slå den på hvis du ikke kan se den.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

I iTunes 12.4 og nyere, er menylinjen slått på som standard. Hvis du bruker Windows 7 eller nyere, må du påse at du har den nyeste versjonen av iTunes.

Hvis du bruker en tidligere versjon av iTunes, kan du slå på menylinjen med denne fremgangsmåten.

iTunes 12.1.3 er den siste støttede versjonen av iTunes for Windows XP eller Vista.

Slå på menyer

1. Klikk på Meny-symbolet øverst til venstre i iTunes.
  2. Velg Vis menylinje.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.