Hvor kan jeg bruke min Apple-ID?

Du kan logge deg på alle Apple-tjenester med én Apple-ID og ett passord.

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på, i tillegg til all kontakt-, betalings- og sikkerhetsinformasjon du bruker på tvers av alle Apple-tjenester.

Dette er noen av de mest brukte tjenestene som du får tilgang til med Apple-ID-en:

• App Store
  • Apple Music
  • Apple Online Store
  • Apple Retail-tjenester og -programmer (Concierge, Joint Venture, workshoper og ungdomsprogrammer)
  • Apple Store-appen
  • Apple-kundestøttefellesskap
  • FaceTime
  • Finn vennene mine
  • Finn min iPhone
  • Game Center
  • iBooks Store
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes Genius
  • iTunes Hjemmedeling
  • iTunes Match
  • iTunes Store
  • iTunes U
  • Mac App Store
  • Fotoutskriftsprodukter

Når du skal administrere Apple-ID-kontoen, går du til Apple-ID-kontosiden.

Listen er bare ment til informasjon og kan bli endret uten forvarsel. Den er ikke tenkt å inkludere alle funksjoner og tjenester som bruker Apple-ID. Besøk støttesiden for Apple-ID for mer informasjon.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.